Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда хоће Пејчиновића, опција и Мараш

Руководство шампиона Србије у преговорима са искусним штопером који је без клуба после растанка са кинеским Чангчуном
ФОТО: ЕПА/Јури Кочетков

Немања Пејчиновић поново у дресу Црвене звезде – могуће је! Руководство шампиона Србије ушло је у преговоре са искусним штопером, са намером да га ангажује као велико појачање за европске квалификације.

Освајач три трофеја са московском Локомотивом не само да није на прву „лопту“ одбацио повратак на Маракану, него се сазнаје да постоје и солидне шансе да две стране нађу заједнички језик.

После неуспеха у намери да се доведу Шпанци Галвез и Ечеита, а и доношења одлуке да се места странца потроше на Кањаса, Томанеа и Хафеза, у Црвеној звезди сада имају план да нови штопер буде Србин. Дошло се до идеје о ангажовању Пејчиновића, који у овом тренутку није једини, али јесте убедљиво најзвучнији кандидат.

Пејчиновић би у Црвеној звезди могао да забележи прве утакмице од октобра прошле године, кад је завршио мисију у кинеском Чангчуну. После сјајних игара за московску Локомотиву и освајања титуле у сезони 2017/18. преселио се у Кину за велики новац, али се није дуго задржао у Азији. Сада је у потрази за новим изазовима.

Пре него што се преселио у Берлин, Херту, Пејчиновић је био на шестомесечној позајмици у Црвеној звезди из Рада. Било је то у пролеће 2009. године, у једном од најтежих периода најтрофејнијег српског клуба.

Једна од опција на појачање на штоперској позицији и Никола Мараш. Бивши млади репрезентативац Србије је под вишегодишњим уговором са португалским Шавезом, али пошто је тај клуб изгубио елитни статус принуђен је да смањи трошкове.

Налазио се и пре одласка из Рада на радару Црвене звезде, међутим, нису се склопиле коцкице.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bond
Stop cenzuri.
djosa
Posle onakve utakmice protiv Kluža, u kojoj ništa pozitivno nisam video osim bravuroznih odbrana Popovića, a to je za zabrinutost kada nam je golman najbolji igrač, smatram da veoma teško možemo proći završne kvalifikacije (tu ne računam ove prve dve utakmice protiv ekipa sa repertoaom iz opusa Filipa Višnjića). Posebno su loši bili odbrana i zadnji vezni, što nam je bila boljka celo proleće. Ništa se tu nije promenilo! Nažalost, ali “trener godine” nije izvukao nikakav zaključak a stalno je na konferencijama za novinare i u izjavama za TV ArenaSport, posle loših igara Zvezde, govorio kako mora izvući zaključke! Treba neko iz menadžmenta Zvezde da mu skrene pažnju da u timu ne mogu da budu oni igrači koji su u grupnoj fazi LŠ, dokazali da je za njih igranje u Evropi nemoguća misija! Možda to čovek ne može dea shvati sam zato ga treba na vreme upozoriti!
Željko Pavlović
Pejčinović pre Maraša!
filipkaci alijas FkpCascais
Da su ovi dunsteri koje vode Zvezdu poklonile onoliko šansi Erakoviću koliko i nedoraslom pripravniku za “kapitalca” Samailu, danas bi Eraković bio reprezentativac i ne bi smo trebali tražiti novog štopera! Međutim, niko nam nije kriv što Zvezdu vode neznalice! Marakana će tražiti ostavke kada ispadnemo iz kvalifikacija, jer sa ovakvom kadrovskom politikom koja je na ivici haosa, nemamo nikakve šanse u kvalifikacijama!
Севера део
Зашто Маракана да тражи оставке када твој партизан испадне из квалификација,гробару мали?
Je li ti imas svoje ime?
Sima sever
Ovaj Maras je profil Milunovica. Krupan, tezak, spor i nespretan. Bolje da su doveli Crnomarkovica iz Nisa, ili stranca.
Lekler
Ne znam sta ti pratis odbojku,hokej...ali fudbal tesko.Upravo je Maras stoper ispod 190 cm i brzi je sigurno od Milunovica.Dok je Pejcinovic slicniji Milunovicu ali dosta kvalitetniji.Posto smo odlaskom Joveljica zavrsili sa mladjim igracima,nema vise sta da se proda..mozda bi bilo pozeljnije da nam np dodje Maras koji je 95 godiste i relativno mlad igrac.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.