Почетна / Фудбал / Звезда

Милојевић остаје тренер Звезде!

Говорио је Милојевић у минулом периоду да је уморан, чинило се да је решио да оде са Маракане, али је одлучио да поступи у складу са жељом већине навијача
ФОТО: Д. Жарковић

Управа Црвене звезде има велику бригу мање - Владан Милојевић остаје шеф стручног штаба! Тренер је обавио у поподневним часовима разговор са руководством и саопштио да пристаје да одради уговор до краја.

Информација није још озваничена, али је Журналу из руководства Црвене звезде синоћ потврђено да ће се са Милојевићем као главнокомандујућем на клупи кренути ка још једном пласману у Лигу шампиона.

Говорио је Милојевић у минулом периоду да је уморан, чинило се да је решио да оде са Маракане, али је одлучио да поступи у складу са жељом већине навијача. Останак успешног стручњака на клупи потврђује стабилност Звездиног пројекта и сада без трзавица може да се крене ка селекцији и појачавању тима за летње изазове.

Зимус је Милојевић имао конкретну и богату понуду Ал Аина из Емирата, али није хтео да иде на пола сезоне у Србији. Исти клуб је и сада показивао интересовање, међутим, није нудио новац као пре. Владан је био кандидат и за тренера кинеског Далијена, али тај клуб и даље има поверења у корејског стручњака.

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Može!
aCO
Kaže se u tekstu da je navodno zimus Milojević imao poonudu od nekog, u Evropi nepoznatog, Al Aina i kineskog Dalijena?! Čekajte molim vas, je li mislite da smo mi čitaoci Žurnala vesla sisali i da smo teletabisi! Na osnovu čega bi ove gromade od klubova tražile Milojevića?! Da li na osnovu rezultata koje je postigao u SLS, ili na osnovu rezultata koje je postigao u grupnoj fazi LŠ, gde smo osvojili zadnje mesto sa ponižavajućom gol razlikom od 5:17?! Pošto je uspeh u Evropi reper za sve, to znači da Milojevića niko nije tražio!
Radmilo Bošković
Već sam o tome pisao u SŽ, to je samo bila obična manipulacija, laž, mistifikacija, plasirana od spin-doktora iz interesne grupe koja vodi Zvezdu! Izvinite, ali ko će angažovati trenera koji u svom C.V. ima da je osvojio poslednje mesto u grupnoj fazi LŠ, sa katastrofalnom gol razlikom od 5:17?! Njega neće ni arapski beduini a Kina je rezervisana samo za trenere iz J. Amerike i zapadne Evrope! Milojević nije u stanju da napravi savremenu igru, da mu tim igra brzo, borbeno, sa puno energije! Sa Milojevićem će ostati spori i za Evropu nedorasli igrači poput Stojkovića, Savića, Čaušića, Jovičića, Bena! Sa ovim trenerom nema šanse da možemo proći drugo ili treće kolo kvalifikacija za Evropu! Mladi igrači Zvezde mogu da igraju igrice “Real Manager”, jer šansu kod njega neće dobiti a Zvezda će dovesti nekoliko novih afričkih “kapitalaca”! Nažalost, ostaće Milojević u Zvezdi i desiće mu se da ga oteraju gledaoci isto kao i Grofa!
zvezdas
Zvezda ima 16750 UEFA bodova. Od toga, 15000 je osvojeno zahvaljujuci g. Vladanu Milojevicu. Sem toga, Zvezda je danas neuporedivo bolji tim nego sto je bila pre njegovog dolaska, to svi vide. Ukratko, presrecan sam sto nam trener ostaje.
straja
Crno/bela mrznja...nema kraja ali nema ni REZULTATA.Ako vam je to jedini kvalitet a izgleda da JESTE,onda mrka kapa.NISTA bas NISTA ne moze da se osvoji ako se samo pobedi CZ...za pocetak pobedite sebe i SVOJE!!
Calvin Harris
strajo,mozda je crno-bela mrznja na nivou osnovne ili srednje skole,ali je zato crveno-bela na nivou doktorata i disertacija. Dokaz? Pa procitaj samo saopstenja vasih direktora i predsednika u dva najpopularnija sporta,inace igrom slucaja doktora,a mozes da poslusas i onog vaseg akademika,svejedno. O vama obicnim navijacima,bespredmetno je i govoriti,pored ovako reprezentativnih predstavnika...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.