Почетна / Фудбал / Звезда

Ливерпул тражио помоћ од Црвене звезде, Милојевић: Мислио сам да је шала

Тренер београдских црвено-белих подсетио на епизоду из Лиге шампиона и молбу финалисте
ФОТО: Н. Неговановић

Уверила се и Барселона колико је тешко издржати на Енфилду против Ливерпула?

- Све је другачије уживо него кад гледате на телевизији, 15 пута другачије. Невероватно је како Робертсон „штрика“ поред аут-линије. И Мурињо је рекао да те очи заболе док то пратиш. Кад видиш фитнес извештај, јасно ти је да немаш играчку моћ да парираш. Не зато што су ванземаљци, него из милион аспекта то не можемо да развијемо у Србији - каже тренер Црвене звезде Владан Милојевић.

Венгер, Анћелоти, Клоп и Тухел били су ваши ривали. Можете да будете поносни што сте такве стручњаке довели на Маракану?

- Част је да сам водио екипу против најбољих тренера на свету, била је прилика за комплетан стручни штаб да учи. Колико су год велики, отворени су. То је човек већи, једноставнији је. Немате ту времена за дугу комуникацију. Велика је ствар да смо играли против њих, а и да смо добили мејл из Ливерпула са захтевом за комплетну анализу наше утакмице против Наполија у Београду. Мислио сам да је шала. Нисмо могли да верујемо да такав великан тражи од српског клуба анализу, а били су одушевљени како смо то урадили. Имамо, значи, памети, не би требало да се стидимо и плашимо. Изгубило смо убедљиво од ПСЖ-а, али смо и учили. Сваки пораз нека иде мени на душу.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

trnina
Pa kako neće tražiti analizu od vas kad ste onako rasturili Napoli. Prava ciganska posla.
Daki
Kme, kme, kmeeee, lopatari nije vama lako! Vi ni u Surdulici ne možete pobediti, jadnici, za vas je LŠ misaona imenica... sledeću deceniju!!!
Nista novo od vas
Ljubomorni neka vam uzdasi jer ostacete komsija mali.
Miki
To lako liverpul trci, u ovom delu sezone, da neko tako izgleda u biciklizmu ili atletici, odma bi išli naslovi o dopingu. Ali u fudbalu ljude boli uvo za doping, samo nek je zabave
Miki
Nema potrebe da učitavaš, samo da sa razumevanjem čitaš šta je napisano. Nisam se nigde odredio o tome šta Barca radi, apsolutno im ne verujem i najmanje, ali nema potrebe ni da se pravimo da je normalno kako Kloppove ekipe izgledaju. A to da je uefa smešna sa svojim anti doping programom nije nikakva teorija, to je prosta i lako proverljiva činjenica
Sasa
Ako sam te raumeo Liverpul je dopingovan, a Barselona nije. E ajde zobidji me sa tim teroijama zavere.
Прикажи још одговора
Бари
Наравно да су тражили и то није случајно. Пижон,Савић,Јанковић,Лазаревић су их 70-тих год.по самом њиховом признању научили шта значи модеран фудбал из тог времена. ЗВЕЗДА ЈЕ ТО СИНОВИ!!!
@Deki
Pa ljudi nikada nisu ni videli a kamoli igrali onakvu BUNKERCINU pa se cudili sta im pise u planu utakmice....SVI U 16? Ovaj Bunker Efendija se utripovao da je kao trener, kaze malo su ucili dok su primili 6 komada....uz svu srecu da nisu 26 taj dan, bez da se preteruje.
@Palilulac
Zvezda i liverpul su SAMPIONI EVROPE.. to je ono sto tvoj zagrebacki klub nikad nece doziveti!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.