Почетна / Фудбал / Звезда

Јовичић после победе над Нишлијама: Првенство није готово!

Црвена звезда је победом (3:0) „отворила“ плеј-оф и тријумфом над директним конкурентом у трци за титулу, Радничким из Ниша, наставила низ сјајних резултата. Два гола дао је Боаћи, док је једном погодио Бен
ФОТО: Н. Неговановић

Победа црвено-белих у једном од дербија сезоне потврдила је сјајну форму, а Бранко Јовичић је истакао  да су Нишлије показале да су заслужено другопласирани тим.

- Тешка утакмица, ривал је показао да је заслужено другопласирани тим. Рано смо отворили утакмицу и то нам је помогло у наставку. Са два правовремена гола смо пореметили ривала и трећим поготком решили утакмицу. Раднички је имао доста корнера, био је то најопаснији сегмент у игри гостију, али чињеница да су имали само једну озбиљну претњу говори да смо на прави начин приступили мечу. Противник је само од нас поражен ове сезоне и сигуран сам да су имали мотив да они буду први тим у Суперлиги који ће нас победити - рекао је везни фудбалер Звезде.

Шампион Србије је новом победом увећао предност у односу на Нишлије па она сад износи седам бодова.

- Првенство није готово. Крај је тек после утакмице против Напретка. Још много бодова је у оптицају и у сваком дуелу морамо да имамо овакав приступ. Гостујемо Чукаричком, потом следи деррби и полуфинале Купа Србије... Прави изазови. Док не обезбедимо титулу математички нисмо прваци - нагласио је Јовичић.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezvredna i smesna titula Zvezde
Valjda je dovoljno kada Crvenoj Zvezdi date toliko para za takmicenje koliko svi ostali klubovi ukljucujuci i Partizan zajedno nemaju da ne treba i na ovakav sraman i bezobziran nacin da joj pomazete i bacate senku na njenu titulu za koju sem okorelih “Zvezdasa” niko nece reci da je posteno na terenu izborena. Proslo kolo pobeda nad Macvom golom iz nepostojecec penala a juce pobeda nad Radnickim golovima dva iz penala jednim iz ofsajda. Da je sviran ocigledni penal za Radnicki kada je ruka zaustavila loptu da udje u mrezu i to na ocigled sudije koji je nemo to posmatrao pri rezultatu 0-0 pitanje je kakav bi dalji tok utakmice bio. Ovako postarao se sudija sa dva dosudjena penala u jednom poluvremenu da neizvesnosti ne bude i ucinio utakmicu dalje rezlutatski nezanimljivom. Ne znam kome moze da prija titula ostvarena na ovakav nacin.
savet zmaju
Ako ne ser..š boleće te stomak posle ti iz stomaka pređe u glavu zato i pišeš gluposti.
meki
Zgazice Vas i partizanka videces ali ja lino ne bih voleo
Прикажи још одговора
čoki
Ma gotovo je i ovo i naredno!Sada je malo jedan penal mora dva drugiput će tri!Već najavljuju oduzimanje po 12-15 boda RADNIČKOM I PARTIZANU!ZA SVAKU SIGURNOST!
pravda
Kada ste nameštali utakmice niste razmišljali da možete biti kažnjeni nego ste vaše marifetluke pripisivali Zvezdi po onoj narodnoj "držte lopova" sada kad ste otkriveni da ste vi ti koji nameštate utakmice i kada vam preti oduzimanje -12 bodova ponovo vam je kriv neko drugi zna se ko to su po običaju komšije. Zar ne vidite da vi Zvezdi niste konkurencija svake sezone Zvezda napravi razliku preko 20 bodova u odnosu na vas. Sve dok tako budete razmišljali Zvezda u vama neće imati konkurenciju nećete uspeti da de plasirate ni u evropu. Oni koji komentarišu dosuđene penale za Zvezdu protiv Radničkog neka prvo pogledaju u fudbalska pravila pa tek onda neka pišu komentare. Kod gola Boaćija koji jeste bio iz ofsajda odlučivali su centimetri trenutak ofsajda je trajao manje od 1 sekunde što je bez pomoći kamere gotovo nemoguće utvrditi. U kaznenom prostoru lopta koja bi otišla u gol aut upućena sa par metara udaljenosti pogađa u ruku fudbalera Zvezde sudija opravdano ne svira penal.
Lone Wolf
A, zašto Partizanu? Kome ste vi pretnja?
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.