Почетна / Фудбал / Звезда

Терзић: Признање подстрек да будемо јачи

Звездан Терзић је на традиционалној додели награда, поводом 74. рођендана СД Црвена звезда, примио награду у име фудбалског клуба за најбољу екипу црвено-беле породице
ФОТО: ФК Црвена звезда

Генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић изјавио је да је част и обавеза бити најбољи у тако великом и богатом спортском друштву.

Терзић је на традиционалној додели награда, поводом 74. рођендана СД Црвена звезда, примио награду у име фудбалског клуба за најбољу екипу црвено-беле породице.

- Сви спортистима нашег спортског друштва желим да честитам велике успехе које су остварили у претходном периоду. Велика је част и обавеза бити најбољи у овако успешном спортском друству. Захваљујем се у име ФК Црвена звезда на великом признању, уз уверавање да ће нам ово бити само подстрек да будемо јачи. Срећан нам 74. рођендан - изјавио је Терзић.

На додели награда на стадиону "Рајко Митић" фудбалски голман Милан Борјан и теквондискиња Милица Николић изабрани за најбоље, док је Владан Милојевић најбољи тренер.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

LOŠ Penzos 47
Za najboljeg trenera je proglašen Milojević, jedan vašarski opsenar, koji samo prazno filozofira na konferencijama za štampu a Zvezda i dalje nema igru! Zvezda igra beskrvno, jalovo, neborbeno, bez brze tranzicije i presinga na zadnju liniju protivnika, bez kreacije na sredini! Doživeli smo jedan od najvećih šamara u svojoj bogatoj istoriji! Osvojili smo poslednje mesto u grupnoj fazi LŠ, uz ponižavajuću gol razliku od 5:17! I za te “uspehe” je proglašen za trenera godine u Zvezdi! Slušajte vi iz interesne grupe koji vodite Zvezdu, ako Zvezda u sredu ne pobedi u Lučanima, to će biti početak kraja Zvezde! Tako je bilo i sa Grofom! Zapamtite, Zvezda nema igru!
Loš Penzos 47@DVE taktike
Bravo, za komentar! Vidi se da znaš šta je fudbal, verovatno si ga igrao! Ja bih dodao, u grupu loših, još i Stojkovića, Savića, Čaušića i Jovičića! Ovi igrači koje smo ti i ja naveli, su non-stop igrali i u grupnoj fazi LŠ i šta se pokazalo?! Pokazalo se da smo osvojili zadnje mesto u grupi uz ponižavajuću gol razliku od 5:17! Umesto da otpusti igrače koji su nas u Evropi zavili u crno, Zvezda je sa njima produžila ugovore! Ovo je tema za Joneskua i njegov “teatar apsurda”! Sa ovim istim igračima ćemo da napadnemo kvalifikacije za Evropu! Ovo je smešno! Trener koji sprovodi ovakvu politiku je smešan! Efekat će biti totalna propast!
ДВЕ тактике
Пензионер је делимично у праву, јер Звезда мора да има најмање ДВЕ тактике : Једну НАПАДАЧКУ (класичан центарфор и ценатршутеви) за домаће првенство , када се противник 90% времена брани ; и другу ДЕФАНЗИВНУ (на контру преко 2 БРЗА играча) када је противник квалитетнији и он има 70% времена лопту. Ни уједној формацији нема места за физички неспремне и неквалитетне играче као што су Боачи, Ебисилио, Кафу, Милијаш,....
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.