Почетна / Фудбал / Звезда

Победа Звезде за крај сјајне 2018, црвено-белима два пенала, Чуки црвени

Црвена звезда је после некомплетног 21. кола прва на табели са 59 бодова, док је Чукарички четврти са 39
ФОТО: Н. Неговановић

Чукарички – Црвена звезда 1:2 (1:2)

Стрелци: 0:1 – Бен у 23. из једанаестерца, 1:1 – Стојановић у 27, 1:2 – Боаћи у 30. минуту.

БеоградСтадион: „на Бановом брду“. Гледалаца: 1.200. Судија: Лазар Лукић. Помоћници: Бојан Бановић и Горан Станојевић. Жути картони: Пушкарић, Копитовић, Стојановић, М. Стевановић (Чукарички). Црвени картон: Копитовић у 47. минуту (други жути).

ЧУКАРИЧКИ: Н. Стевановић, М. Стевановић, Копитовић, Шапић, Пушкарић, Богосавац, Ђорђевић (од 83. Видосављевић), Доцић, Овусу, Стојановић (од 79. Тедић), Мудрински.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Стојковић, Дегенек, Савић, Гобељић, Јовичић, Крстичић (од 46. Јованчић), Ебисилио (од 82. Чаушић), Симић (од 90+1. Јевтовић), Бен, Боаћи.

 

Црвена звезда је и други пут ове сезоне славила победу против Чукаричлог, на Бановом брду резултат је био исти као и на стадиону „Рајко Митић“ – 2:1 за црвено-беле.

Као и тада, и сада је екипа Владана Милојевића брзо реаговала после изједначујућег гола Чукаричког, само три минута после поготка Луке Стојановића, испоставило се коначан резултат, поставио је Боаћи.

Црвена звезда је прва запретила, у трећем минуту Ебисилио је шутирао са 20-так метара, Немања Стевановић је уз мало потешкоћа отклонио опасност.

У деветом минуту нова прилика пред голом Чукаричког, на лопту је на 17 метара натрчао Дегенек, али је његов шут изблокиран.

После корнера главом је са седам-осам метара шутирао Боаћи, за мало поред гола.

Домаћи су први пут на гол ривала шутнули у 14. минуту, био је то солидан, али непрецизан покушај Миладина Стевановића из велике удаљености.

Четири минута касније сјајна прилика за Звезду, Крстичић је маестрално проиграо Симића, који је изашао „очи у очи“ са Стевановићем, али је голман Чукаричког био победник у том дуелу.

У 23. минуту пенал за Звезду. Доцић је слабо интервенисао на 17 метара од свог гола, изгубио је лопту само до Ебислија, који је проиграо Боаћија, њега је у шеснаестерцу сустигао и оборио Пушкарић.

Лопту је узео Ел Фарду Мохамед Бен, шутирао је прецизно, по средини гола – 0:1.

Четири минута касније изједначење, после сјајне акције Чукаричког. Миладин Стевановић је прошао по десној страни, ушао у шеснаестерац, још боље је упослио Стојановића, који је прецизним ударцем савладао Борјана – 1:1.

Недуго потом врло добру прилику је имао Овусу, али је његов ударац Борјан одбранио. Казна је стигла два минута касније, Крстичић је лепо проиграо Боаћија, који је савладао Стевановића са десет метара – 1:2.

На нову прилику се чекало до 42. минута, Миладин Стевановић је одлично убацио лопту ка Мудринском, али је центарфор Чукаричког није најбоље захватио из добре позиције.

У 48. Минуту други једанаестерац за Црвену звезду. Боаћи је одлично проиграо Ебисилија, који је пао у шеснаестерцу Чукаричког после дуела са Копитовићем, а Лукић је поново показао на белу тачку.

Одговорност је као и први пут преузео Бен, али је његов ударац прочитао Стевановић. Претходно је Копитовић зарадио други жути картон и искључење.

Одличну контру имао је Чукарички у 58. минуту, Овусу је кренуо сам ка голу Звезде, лако је на половини терена претрчао Стојковића, али су га потом у шеснаестерцу у последњи час сустигли противнички играчи.

Два минута касније још један добар напад домаћих, Овусу је ушао у шеснаестерац Звезде, упутио повратни пас ка Ђорђевићу, који је са 25 метара шутирао преко гола.

Звезда је до нове шансе дошла у 69. минуту, била је то добра позиција за Ебислија, који је врло лоше шутирао са десетак метара, високо преко гола Стевановића.

Опао је потом ритам меча, иако је било много трчања на обе стране, али без изгледних прилика, све до 83. минута, кад је Боаћи из непосредне близине натрчао на лопту и пребацио гол Чукаричког.

Покушао је Доцић у 89. минуту са 25 метара, али је шутирао право у Борјана.

Коментари49
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

napredni rekorderi
hoce li reagovati ginisova knjiga rekorda ? greota da ne ostane zabelezen ovoliki broj crvenih kartona i zvezdanesteraca !!!
Živojin
Zvezdo ljubavi, Zvezdo silo!
Da nam se svi sklanjaju ili istupamo iz lige
Utakmica protiv Macve mora da se ponovi, ali pod uslovom da nam se sklanjaju bez obzira sto igraju sa rezervnim timom.
naravno
Da nam se svi sklanjaju da bi imali iste uslove sa VAMA!
Los veteranos 47
Drulo,šta se ti sekiraš!Kakva grupa iz 2oo3-2oo4,kakvi bakrači?Pa vi stalno od 1991-ve igrate sa šampionom Evrope i prvakom sveta i to najmanje dve utakmice po sezoni!Iz te besplatne škole fudbala,izgleda da niste ništa naučili,sem ,naravno,vaše omiljene sportske discipline pljuvanja u dalj!
Muki
Kad već Partizan želi da istupi iz lige dajte da ga podržimo ali prvo mora da vrati stadion pa onda da ode kod svojih osnivača ako ga prihvate ovako jadnog.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.