Почетна / Фудбал / Звезда

Павков продужио уговор, остаје у Звезди до 2022. године

Спортски директор Митар Мркела истакао је задовољство продужетком сарадње са високим нападачем
ФОТО: Н. Неговановић

Голгетер Црвене звезде Милан Павков, јунак историјске победе у Лиги шампиона против Ливерпула, продужио је данас уговор до 2022. године, саопштено је на сајту клуба.

Павков је нови уговор потписао у друштву председника клуба Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле.

- Наравно да ми је драго због указаног поверења и продужетка сарадње. Радујем се новим изазовима и даћу све од себе да будем још бољи. Надам се истом тиму и на пролеће и да ћемо се уз појачања спремити одлично за други део сезоне. У клубу као што је Црвена звезда увек се очекују велики резултати, тако и ја. Верујем да ћу бити све бољи и бољи из утакмице у утакмицу и да остварујемо запажене резултате. Веома сам поносан на нови уговор, очекујем још боље партије и нове успехе, да будем још поноснији на клуб, саиграче и себе - изјавио је Павков.

И спортски директор Митар Мркела истакао је задовољство продужетком сарадње са високим нападачем.

- Веома смо задовољни што смо успели да постигнемо договор. Он је дугорочно решење за Црвену звезду, потписао је уговор на четири године и верујем да ће велики део тог уговора одрадити у црвено-белом дресу, са успехом, као и до сада - рекао је Мркела.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Alien 33
Svaka čast, tako se to radi! Tako se vodi klub!
Surdulizacija
Pavkov ubica glodara!
Mure
Bravo legendoooo
Dragan Bgd
SJAJNO,BRAVO,AJMO ZVEZDOO!!!!
zvezdas
Ko ce nas pojacati od domacih a ko stranih igraca ako moze neko da odgovri bio bih zahvalan na odogovru.
gropn II
cestitam bata Pave ! nadam se da si naplatio jedino sto si u zivotu uradio kako treba ! 2 gola nabedjenom Liverpulu ! kada covek ima vise srece nego pameti, znaci da mu je od Boga ! nikad neces biti igrac, nikad vise neces imati zvezdane trenutke ! ipak, coveku na senku mozes da stupis, na srecu ne mozes !
gropn II
samo jedno BRAVO za komentar
gropn II
a kda je prvi put prohodao ? krupan je, mora da mu je trebalo vremena ...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.