Почетна / Фудбал / Звезда

Француски „Паризијен” се прибојава навијачких инцидената у Београду

Утакмица 6. кола Ц групе Лиге шампиона игра се у уторак од 21 сата, а има огроман резултатски значај, јер би ПСЖ у случају пораза испао из наредне рунде Лиге шампиона, а Звезда би, као трећа у групи, ишла у Лигу Европе
ФОТО: БЕТА/АП

Француски лист „Паризијен” објавио је текст у којем се унапред „прибојава” навијачких инцидената у Београду уочи утакмице фудбалера Црвене звезде и Пари Сен Жермена у Лиги шампиона.

Како се наводи, биће то трећи пут да неки француски тим гостује у Београду након трагичног случаја и убиства Бриса Татона, али први пут да ће у главном граду Србије бити већа група од 500 навијача.

Приликом претходна два дуела, против Рена 2011. и Бордоа 2012. године, скоро да није било навијача француских тимова, па није ни могло да буде проблема, а овај пут је другачије, с обзиром да је у Паризу пре два месеца дошло до сукоба после прве утакмице.

Према изворима листа, навијачи из Париза доћи ће са три авиона, а уопште неће ићи у центар Београда, него ће директно са аеродрома „Никола Тесла” отићи на стадион.

Утакмица 6. кола Ц групе Лиге шампиона игра се у уторак од 21 сата, а има огроман резултатски значај, јер би ПСЖ у случају пораза испао из наредне рунде Лиге шампиона, а Звезда би, као трећа у групи, ишла у Лигу Европе.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gropn II
i takooo ... ispadose Delije opasni navijaci ... imate trenutno na nasem najcitanijem dnevnom portalu naslov " PRPA BATO... " ! divan primer za navijace ... to je tako u zemlji gde je najveci navijac kluba ujedno i predsednik drzave ... a onaj "nas" onomad za ubistvo Francuza uhapsio 25 Grobara, osudio ih na ukupno 150 godina i, dao lovu roditeljima navijaca, izvinio se i ko zna sta jos ...
cacak
nebi oni setali ni da ih puste.to su francuske pudlice.napadaju samo obicne ljude.oni su nebitni.
Milos
Pa ja ne znam u cijoj zemlji divljaju i odlazu utakmice
ne vredjaj Milosa
Osvjetlao vam je obraz Borjan,sto niste primili do sada jedno 25 komada,da budete i vi u necem rekorderi Lige sampiona.
milosestoko
mi smo osvjetlali nas obraz, uzeli za sad 4 boda, dali za sad 4 gola i to PSG, Napoliju i Liverpoolu ate pukni od zavisti!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.