Почетна / Фудбал / Звезда

Газета: Наполи са дебитантом на голу против Црвене звезде

За вицешампиона Италије дуел са Црвеном звездом је кључан за пролаз даље, док тим Владана Милојевића јури ново изненађење после сензације над Ливерпулом (2:0)
ФОТО: Твитер

Италијански голман Алекс Мерет, кога је Наполи овог лета платио 25 милиона евра Удинезеу, вероватно ће дебитовати против Црвене звезде у Лиги шампиона 28. новембра.

Мерет је пропустио почетак јер је сломио руку, али се опоравио и тренер Карло Анћелоти га спрема да упише први меч за тим подно Везува, пише Газета дело Спорт.

Овај 21-годишњи чувар мреже био је у Београду када је Наполи гостовао Звезди (0:0) на старту елитног такмичења, али се није нашао у протоколу.

За вицешампиона Италије дуел са Црвеном звездом је кључан за пролаз даље, док тим Владана Милојевића јури ново изненађење после сензације над Ливерпулом (2:0).

У Ц групи водe Ливерпул и Наполи са по са шест бодова, пет има Пари Сен Жермен, а у игри је и Црвена звезда са четири.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko
Da budu jaki šutevi u okvir gola protiv kamorista.
grobar
nije istina lazu vido sam na gazeti treba da se vrati ne ranije od mesec dana jos nije u stanju da fizicki parira a i u praticnog hivou ima probleme sa rukom a oni nebi stavili povredjenog igraca u njima vaznom mecu koji im znaci prolaz da li dalje u ligi sampiona ili ligi evrope zvezdi neznaci nista remi sa napolijem ako pariz dodije liverpul u tom slucaju pariz 8 boda nApoli 7 boda liverpul 6 boda zvezda 5 boda zvezdi bi onda trebala pobeda protiv pariza a toje nemuguce sa neresenim nebi prosla dalje jer isto nemuguce da liverpul neuzne ni bod protiv napolija kuci zvezdi igra samo pobeda protiv napolija zA PROLAZ DALJE MOZE I OVAKO DA ZVEZDA IZGUBI A DA PARIZ I LIVERPUL ODIGRAJU NESENO ODA NAPOLI 9 BODA LIVERPUL 7 BODA PARIZ 6 BODA PADA PARIZ NIJE ZAITERESOVAN DA IGRA 1/ 16 FINALA LIGE EVROPE I DA ZVEZDA TO ISKORISTI

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.