Почетна / Фудбал / Звезда

БЕЗ ДЕЛИЈА НА ОСТРВУ: Црвено-бели вратили улазнице у Ливерпул

Фудбалски клуб Ливерпул потврдио је јуче да ће неискоришћене карте за меч против Црвене звезде поделити својим навијачима који имају између 17 и 21 годину
ФОТО: Н. Неговановић

- Чињеница је да гостујућих навијача неће бити и то је јединствена прилика за младе навијаче да на Енфилду гледају неку утакмицу Лиге шампиона. Неки од њих ће вероватно и први пут бити у тој ситуацији – саопштили су из Ливерпула.

Подсетимо, Црвена звезда ће у Ливерпулу одрадити други меч суспензије који су добили због нереда навијача у Салцбургу. Први је био у Паризу, иако су Делије виђене на Парку принчева у сопственој режији.

Енглези преузели све безбедносне мере да до сличне ситуације не дође у њиховој земљи.

Комадант полиције Пол Вајт истиче да је свестан да је Звездиним навијачима забрањена продаја улазница, али да ништа не жели да препусти случају.

- Имаћемо свеобухватну полицијску операцију у сарадњи са клубовима и српском полицијом. Желимо да гледаоци имају максималну сигурност на и око стадиона - рекао је Вајт.

Како су нагласили у полицији на Острву ће бити ангажовани додатни припадници безбедности у граду и око терена.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sone
sta se ovo desava sa zvezdom kakva je ovo igra
nikola
pa razlika je izmedju navijaca i huligana / dilera. ovi prvi tesko da mogu da priuste sebi put i kartu.
london
a srbi,delije zive samo u jadnoj srbiji pa nemaju para jel? zivim u engleskoj,pun sam ko brod i vec imam kartu... da neces da mi zabranis da idem..'
mmm
Bilo bi lepo da Zvezdini navijaci budu SAMO u domenu sporta.
Grejvdiger
Tako je bilo reci da nece biti ni u Parizu pa ih na kraju bilo 2 hiljade na Parku Princeva. Za to bih ja Zvezdu diskvalifikovao iz LS.
straja
Priznaj ti ustvari zelis da seCZ izbaci iz prvenstva Srbije...zar ne?? Samo nisi dovoljno vican da to i napises,A?
Dejan
Pa nije Zvezda vodila navijace, nego su oni sami nalazili karte tamo, sto je velika razlika.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.