Почетна / Фудбал / Звезда

Црвена звезда поднела тужбу у Паризу због клевете и нарушавања угледа клуба

Француски медији су неколико дана после утакмице објавиле вест да је високи званичник Црвене звезде у кладионици уплатио пет милиона евра на пораз црвено-белих од пет голова у другом колу Лиге шампиона од Пари сен Жермена
ФОТО: Принтскин

Фудбалски клуб Црвена звезда поднео је тужбу у Паризу због клевете и нарушавања угледа клуба, услед оптужби о наводном намештању утакмице Лиге шампиона против Пари сен Жермена.

Звезда наводи да је циљ тужбе да се идентификују и казне одговорни за лажне оптужбе.

Због тога је клуб ангажовао адвокате Ерика Дипон Моретија и Антоана Веа. Фудбалски клуб Црвена звезда је шокиран невероватним оптужбама о наводном намештању меча са Пари Сен Жерменом 3. октобра 2018. Апсолутно нема доказа који подржавају ове оптужбе које су очигледно резултат анонимне и злонамерне дојаве - наводи се у саопштењу.

Звезда наводи да је спремна да у потпуности сарађује са истражним властима.

Црвена звезда намерава да брани своју част, као и част своје управе, играча и навијача и поново потврђује посвећеност фудбалским вредностима и интегритету спортских такмичења – пише у саопштењу клуба.

Француски медији су неколико дана после утакмице објавиле вест да је високи званичник Црвене звезде у кладионици уплатио пет милиона евра на пораз црвено-белих од пет голова у другом колу Лиге шампиона од Пари сен Жермена.

Утакмица играна 3. октобра на стадиону Парк принчева завршена је победом домаћина од 6:1.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

trigger2
Iskreno da kazem, od kad je vest izasla proslog petka o namestanju, nisam citao komentare. Verujem da Zvezdasi misle da je dousnik neko iz Partizana ali nisam siguran da li su mozda upoznati sa jednom stvari, tj da li se pise o tome. Ja pratim Partizanov vesnik jer volim ispade njihovog novinara. Cesto citam i komentare grobara, i evo sta sam se setio: Jos pre pre objavljivanja te vesti, jedan komentar na jednu od emisija je glasio da je dopis o namestanju Crvene Zvezde vec poslat Uefi i da ce sve doci na naplatu. Komentar je bio mozda nedelju dana pre optuzbi za namestanje. To je po meni vise nego ocigledan nagovestaj o tome odakle je dousnik. Siguran sam da taj komentar i dalje postoji na youtube-u, i ko je dokon, neka ga potrazi u poslednjih 2-3 epizode Partizanovog vesnika. Samo kazem.
Yveyda
je bruka Srbije . . . . . . i tako 6x
Pisao sam već
Mislim da Zvezda nije trebala da srlja sa tužbom. Plašim se da će se L Ekip sad svojski potruditi da "nađe dokaze" kako ne bi plaćali ogromnu kaznu za klevetu!
L'ekip
Kleveta?
drzavni sektor i penzioneri
Ovo nije dobro po nas, jer ce sudske troskove platiti smanjenjem nasih plata i penzija. Drugo, nebuloza je da oni tuze nekog za urusavanje ugleda, kad su ONI prvi narusili svoj ugled beskrupuloznim namestanjem u domacem prvenstvu (cime bi UEFA trebalo malo detaljnije da se pozabavi). Ako ih kojim slucajem izbace iz evrope, uz sta ide I novcana kazna od par miliona evra, bice jos gore po nas, jer cemo i to MI da otplatimo. Sve u svemu, trosi se drzavni novac ne di li dr Tvorzic, alias lice sa poternice i njemu slicni osvetlili svoj ''ugled'', sto nikako nije dobro.
Palilulac
...a vi i dalje ne prestajete da gledate History Channel i Secanja na SOS kanalu...:-(
Милан Којчић
Судске трошкове ће сносити ЛЕкип.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.