Почетна / Фудбал / Звезда

Црвено-бели разматрају могућност да туже „Л’ Екип“: Очигледно је да некоме смета моћна и успешна Звезда!

Фудбалски клуб Црвена звезда ангажовао је адвоката у Француској и разматра правни основ да тужи лист „Л’ Екип“, након писања да постоје сумње у покушај нечасних радњи уочи меча Пари Сен Жермена и Црвене звезде у Лиги шампиона, због нарушавања угледа клуба
ФОТО: БЕТА/АП
Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да "неко" покушава да укаља углед клуба и да "пласирањем лажи" о намештању утакмице против Пари сен Жермена у Лиги шампиона дискредитују успесехе црвено-белих.
 
- Од јуче смо у контакту са нашим адвокатима да би на прави начин предузели све могуће мере и заштитили углед Црвене звезде који је неко, односно 'кредибилни доушник', покушао да угрози. Очигледно је да некоме смета моћна и успешна Црвена звезда и да је пласирањем овакве лажи зелео да дискредитује све остварене успехе које смо постигли у протеклом периоду - наводи се у саопштењу Црвене звезде.
 
Франс прес је јуче пренео да је у Француској отворена прелиминарна истрага због сумње да је утакмица Пари Сен Жермена и Црвене звезде (6:1), 3. октобра у Лиги шампиона била намештена, а после писања листа „Л’ Екип“ да је један руководилац београдског клуба уплатио у кладионици пет милиона евра на пораз Звезде од пет голова разлике.
 
- Веома нас чуди и брине да тако непроверена информација процури из УЕФА и добије тако велики медијски простор. Без обзира што и „Л’ Екип“задржава могућност да је све измишљено, ангажовали смо адвоката и у Француској, који разматра правни основ за тужбу против листа Екип због нарушавања угледа Црвене звезде - додаје се у саопштењу.
 
Црвено-бели су још једном навели да са "огорчењем и резигнацијом" одбацују сваку могућност умешаности у нечасне радње и позивају на што брже решавање овог случаја.
 
- Црвена звезда ће бити истрајна да се дође до коначне истине, а да се манипулатори и доушници који стоје иза ове афере приведу правди и одговарају за срамно дело - истиче београдски клуб.
Коментари41
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stole
Da nije ovih sudijskih lopuza imali bi bar deset bodova manje.Tabela bi bila mnogo drugacija ali vama ne odgovaraju ni VAR ni strane sudije da bi mogli da kradete koliko vam padne napamet.
Zuk
Koji ste vi umisljenici.Kroz istoriju popili ste par puta po sedam komada ,sestica ima bar sest a petica desetak i vi neki vajni velikani.Velikani su Real,Barcelona,Mancester junajted,Bajern Minhen,Juventus i slicni.Njima ni sa rezervnim igracima to ne bi moglo da se dogodi.Pokrite se usima, da niste doveli Dzarovskog za strucnog konsultanta izivljavali bi se nad vama i dalje.
Bednici
Šta Vam je Grobari,zaboravili ste kad su Tole i Đura oteli Zvezdi tri titule A zaboravili ste i Petah Tikvu koja vam je u sred Beograda dala pet komada To nije bilo namešteno?
Debeli
Pa , kad ste mocni , kako sami kazete, zasto ne uplatiste 10 mil. eura na pobedu Zvezde 0:2 npr.
Dragan
Ocekujemo obracanje naciji doktora Nobela i Trkele i da odgovore na neugodna pitanja Sarape i one kako jos bese ime Dea Tea???Ona se bas razume u te stvari

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.