Почетна / Фудбал / Звезда

Боаћи у историји дербија

Ричмонд Боаћи је први Звездин странац који је постигао гол на три вечита дербија! Уписао се на тај начин у историју српске фудбалске светковине
ФОТО: И. Милутиновић

Осим Боаћија, по три гола у дербијима за Црвену звезду дали су Сегундо Кастиљо и Уго Виеира, али је њихов учинак креиран са по два поготка на једном од сусрета са Партизаном.

Боаћи је, без дилеме, најбољи странац у историји Црвене звезде. На 51 званичној утакмици за клуб са Маракане постигао је 42 гола.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FkpCascais
Ma sta kazete? Kako sad to? Pa Radmilo kaze da covek nista ne valja...
Milos
Pa ne valja, nula od igraca. Ovaj put nije dao gol na derbiju vec vam je poklonjen, onaj jedan posle lopte u autu 1m je dao, znaci 1 do sada. A koliko je dao u Evropi.....ah da on je samo za ove nase terene klupljen, za bolje i nije jer ni u Kini nije mogao da izbori bar klupu,
Dr.Terza
153.Derbi: Uroš Đurđević gol rukom 58. derbi: Bjekovićev gol rukom Ponisten regularan gol MIlijasa na derbiju Dan kada je Partizan "na prevaru" dao gol Zvezdi
Moreira 95'
Sve sam vam rekao!
Dragan Bgd
Kako si smeo da zaboraviš PIKSIJEV S CENTRA,LOPTA IDE DIREKTNO U GOL,BORA CVETKOVIĆ JESTE U OFSAJDU ALI NE UTIČE NA IGRU I DA HOĆE,LOPTA MU IDE 10 METARA IZNAD GLAVE,NE MOZE DA JE DOHVATI.I TADA JE POSTOJALO ISTO PRAVILO,AKO LOPTA IDE DIREKTNO U GOL,IGRAČ MOZE DA SE NALAZI U NEDOZVOLJENOJ POZICOJI ALI NE SME DA UTIČE NA IGRU,NE SME NI DA KRENE NA TU LOPTU,GOL SE PRIZNAJE.AL ZATO IMAMO BEZBROJ SLUČAJEVA,GDR DU NJIHOVI IGRAČI BILI U OFSAJDU,ČAK I PRESKAČU LOPTU,RECIMO ONA SITUACIJA SA PETKOVIĆEM I IZ TE DU NAM SITUACIJE DALI GOL,IGRAČ PARTIZANA DAKLE,IZLAZI IZ OFSAJDA,PETKOVIĆ IMA LOPTU,OVSJ JE PRESKAČE I OMETE PETKOVIĆA DA JE OCAJ IZGUBIBI DSLIVDU GOL.E znaš kad će i to da proznaju,nikad pa ni tad,al mi te stvari znamo,oni misle graktanhem će te stvari da negiraju,NIKAD PA NI TAD.
lista nije konacna
Uci ce i gruja, majo, djole, glodja, obrad...
Sad
Sve jaki igrači i tradicija, kao i svaki derbi u poslednjih bar 20 godina...Tuga i očaj!
sasa
Boaci nikada nije pobedio Partizana!!!!!A ovaj go i nije bio go...Pogledali geometarske i arhitektonske analize pa onda poceli pricu penalu????Sramota
Istina
Garantivano je strucnjak iz Padinske Skele,obucen u crno beli dres,koji metar obelezava sa met,haha.Kolina je javno i jasno rekao da je gol cist ko suza i da je lopta skoro pola metra u gol,sto samo slepi ne vide.Zato vi znate da sudija nije mogao da vidi gol sa 5m jer su vam mozgovi isprani.
@semafro
ne lazi, video se graf strucnjaka, nije ni pola lopte preslo crtu. Ni g od gola. A to i nihe toliko bitno, najtuznije je da sudija nije ni mogao da vidi ali da je uprkos tome odlucio da vam pokloni gol koji vredi 3 boda. To govori sve!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.