Почетна / Фудбал / Звезда

ДОБРОДОШЛИЦА ЗА НОВАЈЛИЈЕ: Радник Звездина увертира за Наполи (САСТАВИ, 20.30 - Арена спорт 1)

Пред Црвеном звездом вечерас задатак да освоји три бода против Радника и направи добру увертиру за Наполи
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Звездашка публика данас ће имати прилику да упути добродошлицу новајлијама Ричмонду Боаћију, Горану Чаушићу и Марку Марину. Очекује се да сва тројица вечерас буду на терену против Радника из Сурдулице и ухвате залет за уторак и судар са Наполијем, али је јуче било неизвесно хоће ли некадашњи репрезентативац Немачке да се нађе међу стартерима.

- Марин је до доласка у Београд тренирао индивидуално и апсолутно је физички спреман. Боаћи и Чаушић долазе из првенства која су у току, па су сва тројица спремна и у конкуренцији. Појачања која смо довели била су наша мета, желели смо их још у јуну, а оно што ми је битно је да су велики звездаши. Воле клуб и кад је тако адаптација не представља проблем – истакао је Владан Милојевић, шеф стручног штаба Црвене звезде.

Рачунам на Милића

Немања Милић није лиценциран за такмичење у Лиги шампиона, али би могао да игра у Супер лиги.

- Не волим да причам о појединцима. Сви заслужују да играју, али сам морао да донесем одлуку. Милић је одличан фудбалер и рачунам на њега као и на све остале. Сви ће добити шансу.

Обрадовала је Милојевића чињеница да поново има на окупу све играче, као и да нико није дошао са репрезентативне акције повређен.

- Искористили смо паузу на најбољи начин. Пријала нам је због густог распореда, иако су поједини играчи били одсутни због репрезентативних обавеза. Одморили смо се, избегли здравствене проблеме и враћамо се утакмицама. Играмо против екипе која има феноменалан тим, а позиција на табели не осликава реалан квалитет. Спој је младости и искуства са јасним планом о чему сведочи продужетак сарадње са талентованим нападачем Златановићем. Имамо велико поштовање према Раднику, позивам навијаче да нас подрже.

Наполи је у мислима сваког звездаша, али пред играчима је обавеза да освоје три бода против Радника.

- Првенство нам је у првом плану, без обзира на све што се догађа. Играчи знају, али ћу наставити да им скрећем пажњу да је домаће такмичење приоритет. Утакмице са Радником и Наполијем немају много везе једна са другом. Еуфорија је прихватљива, али спремамо се само за следећу и једино наредни ривал је у фокусу.

Свесни квалитета црвено-белих и амбијента на нашем највећем стадиону Сурдуличани знају колико их тежак посао очекује. Играчи Радника ипак, желе да се у лепом светлу представе београдској публици.

Нови шеф стручног штаба Милан Милановић вечерас ће званично дебитовати на клупи суперлигаша са југоистока Србије.

- Могу само да претпоставим да ће наш Звезда због утакмице у Лиги шампиона изаћи на терен са комбинованом екипом. Озбиљно смо радили у паузи, играчи су расположени. Покушаћемо ако је икако могуће да направимо изненађење. Добро би било да одиграмо као у другом полувремену провере у Софији – рекао је Милановић.

Радник је три пута гостовао на стадиону „Рајко Митић” и све утакмице изгубимо истим резултатом 0:5.

- Не бих волео да моја екипа губи с толиком разликом јер би то значи да нешто није у реду с мојим радом на тренингу и са екипом. Обећавам да нећемо лако да се предамо – додао је тренер Радника.

Сурдуличани иначе, једино Звезду нису савладали од три највећа српска клуба (уз Партизан и Војводину).

Семафор 8. кола Супер лиге Србије:

Петак:

Раднички (Ниш) - Војводина 1:0 (Бондаренко 85)

Субота:

16.00: Пролетер (НС) - Партизан

19.00: Динамо (Вр) - Рад

20.00: Мачва - Земун

20.00: Бачка - Младост

20.30: Црвена звезда - Радник

Недеља:

16.00: Спартак - Напредак

19.00: Вождовац - Чукарички

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kvazimodo
Sve zavisi od Popovića, Degeneka, Ebicilija i Rodića.
ccc
Savić da popravi igru jer nije na nivou prošle sezone. Simić je idealna zamena za Radonjića na desnom boku. Brz, eksplozivan i navalni trio treba da bude Simić, Boaće, Ben. Srednji red Krstičić, Jovančić, Čaušić, Marin. Zvezda mora da ima dušu na terenu jer samo svi kao jedan mogu da se suprostave veličinama.
Pero
Krivo je partizanovcima sto ZVEZDA pravi uspehe i sto ce biti klub u plusu i sto ce biti najmocniji klup na balkanu za sezonu dve i sto ce velikima ciniti konku5renciju sto ce muciti najbolje svetske ekipe a ovamo vi zalite Surdulicu, za dve tri sezone tesko da ce partizam moci i remi da sanja. Ljudi shvatite to nasa liga je smejurija, svaki tim ima dva tri dobra fudbalera i ostalo boranije koje bi bili ozbiljni igraci u crnoj gori kazahstanu jermeniji andori itd Zvezda ima 30 dobrih fudbalera vecina njih cini prosek na svetskom nivou Partizan ima nekoliko dobrih fudbalera ( Pantic, Zdjelar, Jankovic, Tosic, Markovic) ostalo suvi prosek i za nasu ligu a kamo li na svetskom nivou. Nemojte svoje frustracije leciti nad Surdulicom, Suboticom, ....
Ahahahaha
Neće smeti Radnik da pobedi, sudije nedaj te ni slučajno da Radnik pobedi.
Surdulizacija jsda
Nismo mi buranija ko vi...
Marko Petrović
Zaista ne mogu shvatiti da su čelnici Zvezde ovoliki afro-fanatici!! Oni misle ako u timu budu smešni po znanju Boaći, Muamed Ben, Ebesilio i Kafu, da će se Napoli, PSŽ i Liverpul, unerediti u gaće! Kada prođu utakmice u grupnoj fazi LŠ, mnogi će se osvestiti i shvatiti ko su zvezdini „kapitalci“, koje je prevazišao stepen takmičenja! Na žalost, zbog nedoraslih kapitalaca ne mogu igrati naši odlični igrači Jovančić, Meleg, Simić, Pavkov, Stojiljković, Čaušić i Jevtović! Odavno sam shvatio da su „kapitalci“ ovde, samo iz lukrativnih razloga onih koji vode Zvezdu!
Radmilo Boskovic
marko perovic je moj lazni nick, cisto da znate ko pise ovaj tekst...
Jesse Custer
Covece, kako mozes toliko da lupas gluposti? Ti delis igrace na domace i strance i svaki domaci je strasan igrac, a svaki stranac nema pojma, je l' tako? Mislim, nema drugog objasnjenja. Tebi je jedan Boaci smesan igrac, a Jevtovic kome je vrhunac karijere jedan Rozenborg i koji se do sada pokazao kao izuzetno limitiran igrac, odlican igrac. I povrh svega, za Bena, mozda i najzaluznijeg sto smo u Ligi sampiona, kazes da je smesan igrac. Je l' te bar malo sramota?
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.