Почетна / Фудбал / Звезда

Радоњић 30. августа у Марсељу

Дефинитивно јасно да ће крилни нападач Црвене звезде да игра и у реваншу против Салцбурга
ФОТО: Н. Неговановић

Француски лист „Ла Прованс”, увек добро упућен у дешавања у Олимпику из Марсеља, најавио је да ће Немања Радоњић да стигне на „Велодром” 30. августа, а да би деби за нови клуб требало да забележи 2. септембра на гостовању Монаку. Обештећење је 12 милиона евра, Црвеној звезди ће да припадне око седам.

Потврдио је „Ла Прованс” да је услов Црвене звезде за реализацију трансфера био да Радоњић остане у клубу до краја квалификација за Лигу шампиона, па ће тренер Владан Милојевић рачунати на брзоногог крилног нападача и у реваншу у Салцбургу.

У Олимпику жељно ишчекују долазак Радоњића, јер старт сезоне није био добар. Првенство Француске почели су поразом, чекају се освежења. Репрезентативцу Србије на левој страни напада конкурент за место у тиму биће Окампос.

Радоњић је за само годину дана прешао пут од сумњи до трећег највреднијег играча у историји Црвене звезде. Пре њега само су Дејан Станковић и Горан Друлић скупље продати, кад се прерачунају марке у евре. Прелази у реномирану лигу и клуб.

Новинари листа „Ла Прованс” посебан акценат су ставили на податак да Радоњић стиже из истог клуба као некада Драган Стојковић Пикси.

„Занимљиво је да је као и Пикси рођен у Нишу. Надамо се да ће повреде да га заобиђу и да неће у Марсељу да доживи судбину славног суграђанина” – написали су Французи.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Sramota sa koliko zavisti neki pisu ovde. I sve neki vajni poznavaoci fudbala, koji se razumeju bolje nego strani klubovi. Olimpik verovatno ne zna sta ce sa parama pa bacaju tako kad stignu. Verovatno ni transfermarkt nema pojma ili je Vucic narucio da podignu cenu Radonjicu. Normalno je da se u jacim utakmicama, ali za sada, Radonjic ne vidi toliko. Pre svega igra protiv boljih igraca, pa se teze i pokazati. Medjutim kad pocne da igra u kontinuitetu jake utakmice, vrlo bezo ce napredovati. Samim tim bice odlicno pojacanje i za reprezentaciju. Druga stvar, kad igras u velikom klubu, a Olimpik jeste jaka ekipa, okruzen si i odlicnim igracima, pa ti je lakse i da odigras, jer ne mogu svi da budu cuvani.
misa tumbas
mister bin se juce nije video.
@informer
Radonjic je ogroman potencijal i moze mnogo toga. Medjutim, ne znam koliko ste primetili to da on u evropskim utakmicama ne igra toliko dobro. Onaj desni bek iz Trnave ga je pojeo u prvoj utakmici, bukvalno mu nije dao da dise. Juce isto tako mali Lajner iz Salcburga koji ima 20 godina. Samo se nadam da ce Radonjic proraditi i protiv jacih ekipa. To mu ja, kao veliki Partizanovac, iskreno zelim kao sto zelim Zvezdi da prodje Salcburg i udje u ligu sampiona. To bi bilo fenomenalno za nas fudbal jer bi vise njih igralo evropu. Pozdrav!
Dragan Bgd
Loš ti je pokušaj,prvo protiv Trnave je bio Radonjić udvajan sa 2 igrača baš ovde u Beogradu,a da ga je pojeo nije,zavukao im je u Trnavi golčinu za špuce i fudbalske udzbenike.Slično igra i Salcburg čim im ne prođe zamisao,odmah hvatanje i faul na stedini tetena,jedino ne igraju onako prlhavo i pregrubo jao Spartak Zrnava,ali im je ista zanisao,ako te prođe,odmah ga ruši.E sad,šta nam ti zeliš kao partizanovac i dali si partizanovac,ja bi to uzeo sa rezervom.Zvezda ide dalje,jesu skup sa cele zemaljske kugle,dobro plaćeni,nisu nadigrali sinoć Zvezdu,Zvezda je nadigrala njih,napravila 2-3 100% šanse,oni nisu ni jednu.Sa navijačima bi sigurno bilo bar jednog gola ali u revašu,pa nek bude ko u Zrnavi,ništa protiv nemam.
posmatrac
Ako su ga sinoc gledali, mora da se jutros u glavu biju. Decko nema apsolutno nikakve sanse u jacem evropskom fudbalu. U timu iz Austrije smo videli 5 boljih igraca od Radonjica. Eto njega nazad u Beograd za godinu dana. Nas covek ne moze da pojmi razliku izmedju srpske jad lige i jakih evropskih liga. Pa da li ste vi gledali onaj Salzburg..?? Zar ne vidite razliku..? A oni nisu vrh evropskog fudbala.
ma ne
jaka je zbog Sume....pa ti si nesrecno zaljubljen ...
ljubo
nije ni mene a ni teba ali covek je u pravu ovaj put ,ti mislis da je nasa liga jaka zato sto zvezda pobedjuje sigurno 35/37
Прикажи још одговора
Lepo
Vidi se da ga poštuju čim tako pišu i sigurno očekuju pojačanje od Radonje ali mi je žao što odlazi, odavno nismo imali takvog igrača... Želim mu puno uspeha iz sebičnih razloga- da i u reprezentaciji postane idol!
@lepo
Jel ti to ozbiljno ili je sarkazam u pitanju hahahahaha Kakav bre Radonjic. hahahahahaha

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.