Почетна / Фудбал / Звезда

ЗВЕЗДА ЗА СУДУВУ: Бен на крилу, Павков шпиц

Тренер Владан Милојевић нема дилеме око састава за сутрашњи меч
ФОТО: В. Марковић

Црвена звезда мења нападачки састав за утакмицу са Судувом. Експеримент са Беном у шпицу против Спартакса није успео, па ће сутра од првог минута на терен Милан Павков. Високи центарфор дао је допринос пласману у друго коло квалификација, асистирао је главом после корнера за гол у 78. минуту.

Бен ће на крило, а као централни офанзивни везиста деловаће Лоренцо Ебисилио. Новајлија из АПОЕЛ-а још се не сналази у новом клубу, има проблем са достизањем физичке спреме, али процена стручног штаба је да ће да подиже ниво кроз утакмице.

Голман Борјан је пропустио првенствену премијеру због лакше повреде, биће спреман за сутрашњи меч. Очекује се да Милојевић задржи исти штоперски тандем као на претходној европској утакмици. Савић је одморио у петак, а Дегенек се налазио на терену.

Предахнули су и Радоњић и Родић, који ће сутра да покривају леву страну. Паузирао је и Крстичић, стрелац ефектног гола на мечу са Спартаксом. Одлично га је заменио Јованчић и показао да је Црвена звезда у њему добила појачање.

Немац Бастијан Данкерт делиће правду на утакмици Црвене звезде и Судуве. У прошлој сезони водио је на европској сцени свега два меча у квалификацијама. Лако се опредељује да додељује жуте и црвене картоне.

Данкерт неће први пут имати посао у Београду, водио је меч Партизана и Дила Горија у лето 2015. године. Искључио је једног фудбалера грузијског тима.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Ja bih pre Jovancica umesto Ebisilia. U drugom poluvremenu zameniti Pavkova sa Jevtovicem, on na krilo, a Ben u napad.
зајди
да ли смо одустали од чаушића и кафуа
Gipsy king
Braćo,IDEMOOOOO!!!!!
Floyde
Forsirajte Pavkova, bice to opasan golgeter, samo mu dopustite da spoji 5-6 utakmica , kada je u Radnickom bio , borio se za titulu prvog strelca super lige,, zamislite kakav ce biti u ZVEZDI !!!! Realno.....
djukela iz stitara
realno je panjkov, prodati ga
Gledao sam ga
Borio se za najboljeg strelca sa 13 golova iz penala. Dečko nije igrač za Zvezdu i tu se svaka priča završava.
Pirke
Joveljić , Jovančić i Jevtović u prvi tim.
Jovan Jevta i Jovelj
Jovančić i Jevtović OBAVEZBNO posle 60 minuta da uđu i to umesto sporaća Bena i Ebia , a mladi Joveljić za zadnjih 15 minuta!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.