Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда - Динамо у петак, црвено-бели у уторак против Судуве

Фудбалери Црвене звезде и врањанског Динама, ипак, ће у петак одиграти утакмицу на стадиону "Рајко Митић" у 1. колу Суперлиге Србије
ФОТО: ФК Црвена звезда
Меч је померен за дан раније како би црвено-бели што одморнији дочекали литванску Судуву у уторак у 20,30 у првој утакмици 2. кола квалификација за Лигу шампиона у Београду.
 
Дуел Звезде и новајлије у Суперлиги почиње у 20 сати, исто као и Војводине и лучанске Младости у Новом Саду на отварању нове сезоне у Суперлиги.
 
Титулу бране фудбалери Црвене звезде.
Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Idi begaj
Sutra Crvena zvezda igra prvu prijateljsku utakmicu od predviđenih 30
Fudbaler 1978.
Sram vas bilo (odnosi se na komentare) da pljujete jedni druge. Svi koji vole ovu našu državu, ovu našu Srbiju, treba da navijaju za naše klubove. Ostavite vaša klubaška prepucavanja za domaću ligu. Kada sam ja išao na sever Marakane i jug JNA zajedno smo navijali, svi moji drugari. za naše klubove. Gledali smo Zvezdu svi zajedno, gledali Partizan svi zajedno i svi navijali za naše. A kada je derbi onda svako gleda i navija za svoje. Zato kažem: napred Zvezda u drugom kolu, napred Partizan, napred Spartak, napred Real sa Nišave...daj bože da svi preguraju prvo kolo pa da ih gledamo i navijamo do kasne jeseni...pa i dalje...da svi dočekaju proleće u Evropi.
Vitas
Sasvim solidno izdanje zvezde. Bice ovo OK uskoro. Strpljenja za ovakav nacin igre, mozda i nije tako lose. bice ovo i brze i uboitije uskoro....Ima smisla ova igra, sta god vi mislili....
Pa da
Prvo pa na novu filijalu. Tim očigledno još nije uigran niti fobro fizički pripremljen (Što se videlo protiv Spartaksa). Onda što je sigurno - sigurno. Da se ne zaostane odmah na početku prvenstva.
Milentije
Velika" pobeda "velikog" tima protiv trećerezrednog tima iz nefudbalske države. Punih 170 minuta im Komšinica nije mogla dati gol. Isto se odnosi i na Suduvu - smeo bi se kladiti da 99,99% građana Srbije nisu nikad čuli za ovaj tim. I trebaju Komšinici specijalne pripreme za ovaj meč. To je normalno ako se zna da je i Zvezda na istom nivou - nekad veliki klub koji sada dodiruje dno dna. Niko im nije javio da su definitivno niko i ništa.
@Milentije
Možda smo mi nekad bili veliki klub, ali vi nikad niste bili veliki klub. To je ta razlika između vas i nas. Objavite komentar.
rade
a sad zamisli gde ste tek vi hahahaha
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.