Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда понудила Хајдина Чукаричком

Долазак левог бека зависи од одласка Мирослава Богосавца, који логично има предност у односу на остале
ФОТО: crvenazvezdafk.com

У Чукарички је јуче на пробу стигао и некадашњи леви бек Колубаре из Лазаревца Михајло Цмиљановић. Неизвесно је да ли ће и остати на Брду, а Црвена звезда је већ понудила дефанзивац Стефана Хајдина на кога тренер Владан Милојевић не рачуна.

Долазак левог бека зависи од одласка Мирослава Богосавца, који логично има предност у односу на остале.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cuka
Srnic nije placen Cuki . Dat je na 50=50 ...ali niko ga niko nece .
Tale
Zvezda je dovela za poslednjih nekoliko sezona dovela preko 50 igraca a sve na stetu budzeta.Zato bolesna deca stari i siromasni ispastaju a mafijasi iz klubova kao paraziti zive na njihov racun.
PENZIONER
zna li neko tacan broj igraca koji za 6 godina kroz zvezdinu RUPU prodje ... evo lakseg pitanja: koliko samo u ovoj godini potpisase ugovore sa igracima i klubovima sa placanjem na DODJEMTI ... a koliko stranaca dovedose sto ih PONIZENI-OPLJACKANI narod isplati ... kad se saberu svi ... koji je to broj ? sto taj veliki klub i veliki trener ima da selektuje i odabere ... za takav dobbar posao ... i toliko igraca da godisnje dovede ... ILI ... u ovih 6 godina? u evropi kluba NEMA ... a pogotovu klubovi poput barselone i minhenskog bajerna na koje novi presednik zvezde-covic hoce zvezda da lici ... veliki evropski klubovi trose tolike pare u velicini i skoro istoj vrednosti (spram kluba i njihovoh potencijala...) kao drzavni projekat-zvezda ... sa razlikom da: SOPSTVENI NAROD NE PONIZAVAJU i PLJACKAJU. da, o kojem se ovo igrace radi ... ? da iz kluba prijatelja zvezde. secate li se nasova i tekstova o kakvoj se fudbalskoj zveri radi ... zasto je dosao i koju ljubav prema zvezdi gaji ...
алекса
Је ли, колико играча је твој довео на "дођем ти"? Одакле клубу који дугује 40 милиона евра готово 2 милиона евра за Суму? Како Остоја "пегла дугове" вашег КК па се дошло до апсурдне ситуације да банка дугује твом клубу? Да ли знаш ко вам је послао Остоју у КК? Да ли знаш да вам је председник КК члан Председништва СНС?
JSDZG
Zasto pises o partizanu, a spominjes Zvezdu.
bivši reprezentativac
istu grešku kao Hjadin sam i ja napravio i onda sam i sam posle shvatio da u stvari nisam ni doveden u klub kao pojačanje već sam doveden da bi oslabio moj prethodni klub, i kako bi pojedinci oprali pare preko mojih leđa i moga transfera.Tako to rade muljatori a mi igrači smo klateralna šteta za kojom niko ne žali i samo mi ispaštamo svoju glupost i verovanje prevaranata. Žao mi je Hajdina znam ga lično, dobar igrač i još bolji momak i čovek.
nisi samo reprezentativac
Nego i svetski sampion... al koga briga. Bilo je bitno platiti kintu spartaku... Za ostalo, ko te pita
Crni
E moj Stefoooo...
fkv klisa
bolje u spartak da se vrati

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.