Почетна / Фудбал / Звезда

Косорић: Хтели смо Звезду или Селтик

Некадашњи дефанзивац Партизана носи капитенску траку Спартакса из Јурмале
ФОТО: ФК Спартакс

Паљанин Александар Косорић, бивши фудбалер Партизана, Славије из Источног Сарајева и Жељезничара, на београдску Маракану ће истрчати са капитенском траком око руке и предводити играче Спартакса из Јурмале у окршају првог кола Лиге шампиона против Црвене звезде.

Спартакс

Основан: 2007.

Стадион: Слока (2.500)

Боје: црвено-беле

Председник: Спартакс Мелкумјанс

Тренер: Александр Гришин

Трофеји: првак Летоније (2)

У телефонском разговору из Летоније, Косорић је истакао да су у клубу сви срећни исходом жреба и да су прижељкивали Црвену звезду:

– Хтели смо за противника да добијемо Селтик или Црвену звезду. Ето, испунила нам се жеља и играћемо против екипе из Србије, што нам је веома драго. Хоћемо да видимо где смо тренутно фудбалски, али истовремено и да наступимо пред правом фудбалском публиком. Знамо каква ће атмосфера да буде на Маракани, већина фудбалера није имала прилику да игра у таквом амбијенту. На утакмицама у Летонији влада породична атмосфера, није тако ватрено, и биће лепо играти пред пуним трибинама. Срећан сам што се још једном враћам у Београд.

Александар редовно прати Супер лигу Србије и добро познаје тим Црвене звезде.

– Надам се да ћу успети да помогнем тренерима са информацијама које имам о нашем противнику - додао је Косорић који је некада бранио и боје Рада, нишког и крагујевачког Радничког.

Косорић је нагласио и да руководство ради на довођењу појачања, тражи се првенствено шпиц.

– Сигурно ће да дође још неко појачања, видећемо колико ће то да допринесе нашој екипи у утакмицама против Црвене звезде. Имам уговор са клубом до краја сезоне, новембра ове године. Шта ће да буде након тога још не размишљам и посвећен сам обавезама које долазе. 

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Sto ovi partizani vole da igraju protiv Zvezde,zar im nije dosta nositi u grbu i u glavi,he,he,he,he,he....
???
Ovima je isto kao mi da smo izvukli Real pa ce im biti lakse da izgube nego od nekih slabijih da se natezu ovako ce da puknu i to je to.
Opa
Opa pa ovi se ne šale

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.