Почетна / Фудбал / Звезда

Борјан и Ле Талек у тиму сезоне Лигe Европе

Просечна оцена Милана Борјана је 7,20. Чак пет пута мрежа голмана Звезде била је нетакнута у осам утакмица у Лиги Европе
ФОТО: Н. Неговановић

Голман Црвене звезде Милан Борјан и одбрамбени фудбалер Дамијен Ле Талек нашли су се у идеалној постави Лиге Европе, према подацима портала Ху Скорд.

Просечна оцена Милана Борјана је 7,20. Чак пет пута мрежа голмана Звезде била је нетакнута у осам утакмица у Лиги Европе, а просечно је имао 3,5 одбрана по утакмици од којих су неке биле кључне за резултат.

- То је велико признање за мене и чини ме срећним. Наравно, све то не бих остварио без велике помоћи саиграча, пре свих колега из одбране. Свако индивидуално признање је признање за цео колектив, тако увек гледамо на ствари - рекао је Борјан.

Дамјан Ле Талек се нашао у идеалних 11, а просечно је бележио 6,3 кључних интервенција по утакмици и имао је просечну оцену 7,28.

- Одлично смо тренирали читаве сезоне и то смо наплатили на терену. Када сви дају све од себе, из колектива увек искочи и неки појединац, некад сам то био ја, некада неко други. Хвала саиграчима и хвала тренеру на овако лепој сезони - рекао је Ле Талек.

За најбољег играча Лиге Европе наведен је Антоан Гризман из Атлетико Мадрида, са просечном оценом 7,91, а у идеалној постави су још Конрад Лајмер, Сотириос Папађианопулос, Доменико Кришито, Кен Сема, Реом Фројлер, Луис Алберто, Димитри Паје и Набил Фекир.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Siki
Gde je Boaći, pa Pešić?
kralj_brzina
Sad uporedite ovo sa idealnim timom JSL, ovde se radi o efikasnosti a ne popularnosti i politicki naklonjenim idealima. Treba odredjenima podici cenu pa zavrse na listi kao nas nacionalni golman koji je primio vise golova od Borjana a igrao protiv slabijih timova.... itd... Tuga
Panonija
Ovo je neki zvezdaski portal kako nema sume,bambija najboljeg igraca na Balkanu tawambe ccccc neposteno prema «instituciji» iz «hrama» fudbala
bond
Borjan i Le Talek su ubedljivo najbolji igrači Zvezde, najviše su zaslužni za uspeh u Evropi pored trenera Milojevića. Paradoks da od jednog otpisanog Francuza u veznom redu dobijemo mašinu evropskog nivoa u defanzivi. Još jedan od pokazatelja koliko znači pravi trener i koliko mediji površno procenjuju igrače, ni navijači nisu ništa bolji. Ovom dvojcu treba dati doživotne ugovore, a pored pomenutih sad već etabliranih igrača, ne treba zaboraviti značaj Stojkovića i u zadnje vreme Radonjića. Oko tog kvarteta sa adekvatnim pojačanjima Zvezda može igrati Ligu šampiona...ostali igrači su zamenljivi uključujući i Rajovog štićenika, grandson of Šaul - Adžinja juniora. Izuzev mladog Ilića...ali on već nije naš tako da...pred Terzićem je ogroman teret.
Pero
Borijan je najbolji golman jos od Dike Stojanovica!! Zvezda je imala jos nekoliko dobrih golmana Disljenkovica, prodanu dusu Stojkovica, Dmitrovica i Rajkovica, Dmitrovic i Rajkovic do negde Borijanu i mogu da pariraju inace Randjelovic, Radivojevic, Pavlovic, Stamenkovic, Bajkovic, Kahriman to su sve supljine od golmana i kikseri, Kahriman je imao potencijal dok nije poceo samo da se premesta iz kluba u klub

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.