Почетна / Фудбал / Звезда

ШАМПИОН У НОВОМ САДУ: Војводина гости Црвену звезду (17,00 – САСТАВИ)

Шампион Србије данас жели да трећи пут у сезони победи Војводину и дође на корак од испуњења постављеног циља пред почетак плеј-офа и освајања максималног броја бодова у доигравању. Црвена звезда стиже у Нови Сад мотивисана да слави
ФОТО: Н. Неговановић

 

- Играћемо као и све претходне утакмице. Можда за нас није од такмичарског значаја, али очекујем прави дерби. Војводина заслужује боље место на табели, пред својим навијачима је, победила је и Партизан у Новом Саду. Увек је лепо на „Карађорђу” и очекујем да ће публика да ужива – истакао је Владан Милојевић, шеф стручног штаба Црвене звезде.

Црвено-бели су увелико шампиони, али не смањују ритам обавеза. Слободни дани су ретки, све је то подлога за летње квалификације.

- Не сме да буде опуштања и не дозвољавам то. Ово јесу утакмице где не бих желео да имамо проблема са повредама, али увек мора да се нађе мотив и мислим да док се игра у Звезди увек се и има мотива. Морам да похвалим фудбалере, јер иако су већ шампиони, показују велику дозу професионализма, одлично тренирају и у оваквим условима.

Опште разочарање, сезона за заборав. На то се у Војводини своде све оцене о досада пређеном путу и резултатслом подбачају на свим фронтовима.

На крају се остало и без учешћа у квалификацијама за Лигу Европе, што се у претходним годинама готово подразумевало, чак до те мере да се о томе говорило са подсмехом!? После свега, што каже Балашевић: „Тако то бива кад се превише снива...”

Одавно се није догодило да меч Војводине и Црвене звезде, као данашњи, нема такмичарски значај. Гости су пре гостовања на „Карађорђу” остварили оно што им је био главни резултатски циљ сезоне, а домаћинима је остало да са шампионом одиграју само за престиж, па су зато данашњих 90 мнута лишени уобичајеног такмичарског набоја. Дакле, игра се дерби без дражи.

Свестан свих околности,  асистент Александра Веселиновића Горан Шаула, на првом месту, истиче оно што му је као правом спортсмену дужност број један:

Честитам Црвеној звезди на титули. После одличних резултата у Европи, тријумфовала је и у домаћој конкуренцији. По свему, апсолутно заслужено. Доказала је да је најбоља.

Што се Војводине тиче, њен бивши дугогодишњи првотимац и капитен подсећа на обавезу према навијачима:

Много им дугујемо што смо подбацили и зато у последњем наступу на домаћем терену морамо да уложимо све што можемо како би се достојно опростили од оних које смо највише разочарали а који су нас целу сезону пожртвовано подржавали. То треба да буде наш главни покретачки мотив у данашњем окршају с Црвеном звездом.

 

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
a Veselinović ide u STEAUU za 2 m evra pošto ovi prodaju Planića AJNTRAHTU za 10 m evra ..a viskolmulj ga je prodao istim za pola miliona iako je govorio da vredi DVA i verovatno ga je i prodao za te pare al je 1,5 uze sebi ..tako vi iz bg. koji navijate za p. da znate da smo filijala zvezde al one Rumunješke i tek ako dobijemo pare od prodaje SERGEJA ,oko 3,5 m evra ide se u kupovinu 7 do 9 igrača..koliko znam ostaju samo Rockov,Radovanović i Eze od sadašnjih uslovno rečeno starijih igrača..a realno samo oni i imaju kvalitet
Marko NS
Ne razumem kome sad Saula cestita i na cemu kad se vec sve znalo i pre prvenstva,gde im je dostojanstvo?
Nikodije Drugi
Nemoj biti zloban, zlobniče, Zvezda je prejaka za sve nas.Šaula je sportski tip i čestita, a ne sitna duša, Markane moj.
Delija ns
Antic iz Vojvodine se vraca u cz.
Buda
U Vosu stizu Nemanja Vucic iz Zemuna, Zlatanovic ili Kyeremah iz Radnika, Nemanja Nikolic iz Spartaka i Matheus iz Borca.
Marko NS
Odakle ti sad to?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.