Почетна / Фудбал / Звезда

Позивница Делија за прославу титуле са Келемегдана

Делије су упутиле специјалну позивницу звездашима за прославу титуле 19. маја
ФОТО: Твитер

Развијене су црвено-беле траке и заставе на Калемегдану, слика је брзо постала хит на интернету.

Очекује се да стадион „Рајко Митић“ за седам дана буде добро попуњен, а да управа части навијаче слободним улазом. 

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

cirkus i cirkuzanti
E, zemljo, Srbijo...
Palilulac
Hoce doci i Vucic?
Bik Koji Sedi @ Marko
Izvini,otkud ti znas da ce Partizan da osvoji Kup? I odakle imas uvid u predsednikove obaveze,pa tacno znas kada ima sluzbeni put,a kada je rezervisao mesto na stadionu? Da nemas mozda poneku informaciju i iz drugih sportova,npr. koliko je ovu drzavu kostao F4 Euroleague u Bgd-u,inspektore Radisa?
Marko
@Palilulac Ne! Tog dana je na nekom sluzbenom putu. Ali je rezervisao mesto na stadionu za finale Kupa, da bi proslavio sa Partizanom treci osvojeni za vreme njegove vladavine, isto kao i titula. U odnosu na 2. zvezdine(i trecu od ove sezone), i 1 Kup.
Вук-026
Дођи на журку, не испуштај шал из руку!!! ЗВЕЗДА ШАМПИОН!!!
Сале
И да пале оне бакље ко сељаци траву,и клуб да плаћа казне због назови „навијача"
Senjak
Uvek sam protiv slobodnih ulaza i pravljenja cirkusa i karnevala gde dodje i kurta i murta da peva pune tribine ludih navijaca...
Вук самотњак
Разумемо и ми тебе! Клуб ти се распада, ни игре ни тренера, ни управе, ни стадиона, ни навијача... Схватамо да ти је лакше пратити Звезду!
@senjak
Pa dobro, razumi ih, generacije zvezdasa su prosle kroz srednju skolu bez titule, tako da je ovo za njih jednom u 10 god pa da deca proslave.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.