Почетна / Фудбал / Звезда

Аџић о уговору са Звездом: Нико још није причао са мном

Црвена звезда и у плеј-офу показује да има најбољи тим у Србији
ФОТО: ФК Црвена звезда

Црвена звезда незаустављиво гази ка титули, победама над најближим пратиоцима на табели у плеј-офу ударила је печат на сведочанство да има најбољи тим у Србији. После Партизана, пао је и нишки Раднички, броји се ситно до освајања 28. шампионског звања.

Тренеру Владану Милојевићу посебно може да буде драго да ниво игре и резултата остаје исти, без обзира какве комбинације направи. Оставио је јунака вечитог дербија Немању Радоњића на клупи, али се то није негативно одразило јер је млађани Лука Аџић још једном заблистао на левом крилу.

– Била је ово једна од мојих бољих утакмица у Црвеној звезди, недостајало је једино да постигнем гол. Никада нисам јурио поготке, биће их, долазили су и кад је било важно. Драго ми је да је цела екипа на високом нивоу, подигли смо се после нерешеног резултата на полувремену, договорили се да брзо поведемо, а на крају смо мирно привели меч крају – каже Лука Аџић.

Играчи Црвене звезде најозбљиније су схватили „наредбу” тренера да се освоји 21 бод у плеј-офу.

– Звезда не уме да не игра на победу. Не калкулишемо, имамо искуство од прошле сезоне кад смо остали без оба трофеја. Било би лепо да завршимо посао већ у Крушевцу и вратимо дуг, Напредак је једини успео да нас победи у првенству и није изгубио на нашем стадиону.

Луку Аџића и људе који воде његову каријеру очекују ускоро разговори са управом Црвене звезде око новог уговора.

– Упућен сам о томе само из новина, нико још није причао са мном. Видећемо. Срећан сам у Звезди, клубу у којем сам поникао. У пролећном делу сезоне имам бољу минутажу...

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zorge
Prema nekim informacijama spolja Terzic je skoro ugovorio prodaju Radonjica i sada ga cuva od povrede. Koliko sam mogao da razumem jedan od uslova za dobaro placanje transfera je i Radonjicevo ucesce na SP u Rusiji. Ako neko ima sveziju ili drugaciju informaciju bilo bi dobro da je podeli sa nama.
PERO
Po mom misljenju bolje je da se sacuva ekipa i da se dovede Danijel Aleksic umesto Melega jer Aleksic je u mnogo boljem takmicarskom ritmu za razliku od Melega koji nije odigrao ni jedan mec u turskom sampionatu Aleksic iza sebe ima i utakmice i asistencije i golove u Sent Galenu i ono sto je zvezdi najpotrebnije odlicnu levicu i slobodnjake a pokriva mesta centralnog, ofanzivnog veziste levi desni vezni, krilo i napadaca to bi bila premija za zvezdu uz sadasnji tim i trebao bi nam jos jedan jaci igrac u odbranu i naravno Savica da ne preskace lopta u buduce i moze da se dodje do ozbiljnih para od evro utakmica da se udje u ligu sampiona pa sta ude bice
Pero
Adzic treba da ostane kod Milojevica svaki dobar igrac ima mesta u timu i pri toj rotaciji vidno je da se rezultati ostvaruju. Zvezda ne treba da zaboravi igrace u Graficaru i u omladinskim timovima a ni pozamljene igrace Lukovica benkovica i Ze Markosa a zatim moze malo da pogleda Denica, Lutovca, Mrkica, Zlatanovica, Djuricina, Duronjica pa tek onda neka odlucuju da li ce da kupuju za 250k ili za o,5 ili 1 m
Radmilo Bošković
Аџић о уговору са Звездом: „Нико још није причао са мном“! Adžiću, ti si igrač iz podmlatka Zvezde i barem ti znaš, da vi mladi igrači Zvezde, niste dobrodošli! Niste u njihovim planovima! Vi ste im samo balast! Oni su u nedoumici, ne znaju šta da rade pa vas pošalju na neke tzv. pozajmice, gde vam se gubi svaki trag. Odnosno šalju vas u zaborav! To su prošle godine uradili sa Pavkovim, Stojanovićem, Romanićem i Vućićevićem! Ko danas zna za njih?! Tako će ove godine uraditi sa tobom, Joveljićem, Stanojevim, V, Nikolićem i Erakovićem! Sigurno je samo jedno, nikada nećete dobiti ozbiljnu šansu kao Muhamed (Ben), Rikardinjo, Ruiz, Mouče, Parker, Onjilo, Mbođ, Edson, Fibel i ostali bakrači!
oknarb
жеља ми ја да вратимо играче поникле у звезди -ђуричића,чаушића ,мијаиловића а играју у својим клубовима и двојицу странаца екстра квалитета .мислим да би то доњело и већ доноси напредак
алекса
Сви су они стандардни у својим екипама. Имају и боље плате него што би их имали у Звезди. Нереално је у овом моменту. треба Звезда да гура ову децу Аџића, Јовељића, Рачића, Николића. Ако се неко некада од ових врати некада тим боље. Имаће клинци од кога да уче.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.