Почетна / Фудбал / Звезда

Митар Мркела: Шампионска утакмица!

Митар Мркела, спортски директор Црвене звезде, после 157. дербија у коме је да 2:1 побеђен Партизан, посетио је играче у свлачионици
ФОТО: Н. Неговановић

Шампионска утакмица! Тим је показао карактер, договорили смо се да не калкулишемо и то је пресудило.

Немања Радоњић је коначно пробио лед у Супер лиги?

Показао је још једном да је много талентован играч, урадио што смо очекивали од њега.

Звезда је пред освајањем титуле?

Имамо девет бодова више, очекујем да успешно завршимо посао.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Cz nije igrala toliko dobro koliko se pise i prica ali je igrala dovoljno dobro da pobedi jadno Djukicevo izdanje Partizana i zasluzeno osvoji titulu. Ne pamtim Partizana toliko bednog i nesposobnog da potrci i bori se pa mi nije jasno kako Djukica nije sramota da prima velika mesecna primanja, koja koliko cujem iznose 25 000 evra.
Radmilo Bošković
Митар Мркела: Шампионска утакмица! Mrkela je u pravu s jedne strane, jer je prvenstvo praktično rešeno. Zvezda ima grupu zaista izvanrednih igrača ali igra Zvezde iz drugog poluvremena je za brigu! Zvezda se nije mogla prepoznati u drugom poluvremenu! Izmene koje je izvršio Milojević su bile katastrofalne a da se igralo još par minuta, Partizan bi verovatno izjednačio! Sa loše urađenim izmenama, Milojević je ugrozio pobedu! Zatim, on drži lošeg Muhameda (Bena) u timu, koji je promašio dve izgkledne šanse sa 2-3 metra, imao pregršt izgubljenih lopti i netačnih pasova! Celo proleće, Milojević nije pružio šansu Joveljiću, Adžiću, V.Nikoliću i Erakoviću!
Kiki
Nije ti ovo kadetska ligs decace..nema se kad za decicu

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.