Почетна / Фудбал / Звезда

Доналд: Није било паметно оно што сам урадио на крају, али понеле су ме емоције

Фудбалери Црвене звезде победили су данас на свом терену екипу Партизана са 2:1 у 157. вечитом дербију и тако направили велики корак ка освајању титуле
ФОТО: В. Марковић

Фудбалер Црвене звезде Мичел Доналд рекао је да је његова екипа заслужено данас победила Партизан, али је истакао да још ништа није готово и да црвено-бели морају остати озбиљни до краја.

- Мислим да смо заслужено победили, веома смо срећни - рекао је Доналд новинарима после утакмице.

Фудбалери Црвене звезде победили су данас на свом терену екипу Партизана са 2:1 у 157. вечитом дербију и тако направили велики корак ка освајању титуле.

Звезда сада има девет бодова предности у односу на Партизан.

На питање новинара да ли је трка за титулом готова, Доналд је одговорио:

- Није, има још да се игра и морамо остати озбиљни.

Доналд је у самом финишу меча зарадио црвени картон после кошкања играча на терену.

- Није било паметно оно што сам урадио на крају, али понеле су ме емоције. То што се догодило, ипак, не може да уништи овакво вече - рекао је Доналд.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pigeon
idiotsko ponasanje svih! Pazi, svi znaju da ce sudija odsvirati kraj cim se podje sa centra, a oni se grabe oko lopte...Ali, dobro, derbi je to, po meni nista lose, malo da zacine...
BG
A dali je KAŽNjEN CRVENIM KATONOMZA "SVOJ ULIČARSKI"POTEZ? Drugoligu smanjiti(broj klubova) i JEDNU SEZONU ZVEZDA I PARTIZAN DA IGRAJU PRED PRAZNIM TRIBINAMA!Treće UEFA DA POŠALjE SVOJE I PREUZME FSS !
sad opet pauza
Greska je sto si uopste igrao...Miloje je veceras vrsio katastrofalne izmene i malo je falilo da da nam uradi fudbalsko samoubistvo.Izvodjenjem ofanzivnih igraca koji su vrsili pritisak na partizanovu odbranu,srednji red..i tako ih drzali daleko od naseg gola a uvodjenjem sporih Milijasa,Donalda koji nije igrao uopste zadnjih mesec i jace,plus nije bio u nikakvoj formi i pre toga...malo je falilo da tu veliku rezultatsku prednost prospemo.Zadnjih 15 minuta igrali smo u formaciji sa cetiri defanzivna vezna..a mozda je dobro sto si dobio crveni da te Miloje ne upotrebljava cesce.Toliko je zeleo da ode kao slobodan igrac ali vidim da ce za njega biti premija ako ostane i kod nas.
hulk
suma je nesportskim ponasanjem kupio navijace partizana, setimo se kakvim potezima je srdja knezevic prirastao grobarskim srcima, nije cudno kada pogledamo ponasanje sase ilica njihove dike I ponosa, taj je vise opsovao suparnicke igrace I sudije nego sto je dotakao loptu. ako ste vi porodica onda ste jedna pogana porodica.
Dragan Bgd
Svaku ti potpisujem.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.