Почетна / Фудбал / Звезда

Грчки медији: Милојевић одбио нови уговор са Звездом због Олимпијакоса

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић одбио је нови уговор јер је постигао договор са Олимпијакосом, преноси Новаспорт
ФОТО: Н. Неговановић

Како се наводи, Милојевић је негативно одговорио на понуду српског вицешампиона да продужи сарадњу која истиче на крају сезоне како би се вратио у Грчку, одакле је летос из Паниониоса дошао у Звезду.

Исти извор извештава да је тренер црвено-белих дао реч директору клуба из Пиреја Дарку Ковачевићу и да ће добити двогодишњи уговор вредан укупно два милиона евра.

Милојевић се и пре Црвене звезде доводио у везу са Олимпијакосом, али је тада поверење добио Албанац Бесник Хаси. И током играчке каријере 48-годишњи тренер био је везан за Атину, где је носио дресове Аполона, Акратитоса и Олимпијакосовог највећег ривала Панатинаикоса.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DS
Ali šta je loše u tome, ako čovek na krsju sezone ode u inostranstvo? Uzeo je Titulu, u Evropu se prvobplasirao posle deset godina, onda je najdalje i dogurao nakon 92. Ostavio je lep trag, uradio posao i ide dalje. Ovde radi za džabe i to će verovatno trebati da oprosti kad ode..
RRR
Ako je tacno, odlican izbor. losije izdanje od ovoga Olimpijakos ne moye da dozivi. Milojevicu svu srecu.
@rrr
i bolje da ide, izduvao se i vidi se po rezultatima. treba nam promena. iskreno mozda bolje i sada dok nismo izgubili titulu. nemamo igru a ni motivacije njegove vise.
KizaCZ
Pobegulja! Nasledio grofov tim u trenutky kad je bilo para, uleteli neuigrabi sparta i krasnodar i umislio da je trener... Grof je trenercina za njega i ljudina. Samo da nam Lalata eskobara ne dovedu...
zaboravio si
da su krasnodara izbacile sudije
Iskreno
Ovo ni Partizanovac ne bi napisao za Grofa!
Прикажи још одговора
Verovatno..
Zao mi je..Miloje je veliki covek,dobar i radan trener ali to je verovatni ishod na kraju sezone.Uporediti np njega i onog dunstera grofa od Mojkovca je nebo i zemlja.Mozemo i zamisliti da su Bozi prodali Kangu i Boacija u zimskom prelaznom roku,pa on bi muknuo culo bi se do Budve ili bi izvrsio harikiri..a ovaj je to cvrsto podneo,jos je sirio optimizam kao da su u pitanju dvojica igraca sa klupe.Dobro postoji mogucnost da mu se to obije u glavu ali nadamo se da nece.Realno sigurno ce i on sam iskoristiti dobru sezonu za svoju reklamu odnosno dobru zaradu,tu Zvezda sa svojim finansijskim mogucnostima ne moze nista.Jedino kad bi na kraju prosuo sve,izgubio i prvenstvo(ne daj boze) mozda bi se smanjilo interesovanje za njega ali cena je velika,potrebna nam je titula u ovoj sezoni.Jedino koga posle njega,mislim da je resenje neko sa ovih prostora jel cak i neko vece ime,trener koji dugo radi napolju pitanje kako bi se snaso u ovom srpskom mulju.Veselinovici..iz Spartaka ili Vozdovca.
Sima sever
Cuo sam da je Lalat u kombinaciji, mada ne verujem u ove price.
DS
Lale je u zavadi sa Terzom. Tako da trenutno, ništa od toga.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.