Почетна / Фудбал / Звезда

ШОК У ШАПЦУ: Радоњић промашио пенал, Мачва на рулету избацила Звезду (ВИДЕО)

Мачва у четвртфиналу Купа Србије дочекала Црвену звезду пред пуним трибинама
ФОТО: Н. Неговановић
Мачва Црвена звезда 0:0 - 5:4 после једанаестераца
Шабац - Стадион: Мачве. Гледалаца: 6.000. Судија: Дејан Сантрач. Помоћници: Дејан Поточан и Горан Бељин. Жути картони: Адамовић, Пулетић, Ристивојевић, Ивић, Јеремић, Тошић, Матић (Мачва), Бабић, Милић (Црвена звезда).
МАЧВА: Пулетић, Пејовић, Тошић, Јовановић, Ристивојевић, Ивић, Обровац, Адамовић (од 81. Милинковић), Јеремић (од 91. Гемовић), Матић, Гаврић. Тренер: Драган Аничић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Хајдин, Бабић, Ле Талек, Стојковић (од 54. Гобељић), Јовичић, Крстичић, Милић, Илић (од 60. Милијаш), Срнић (од 77. Радоњић), Пешић. Тренер: Владан Милојевић.

 

Мачва је у Шапцу елиминисала Црвену звезду после једанаестераца у четвртфиналу Купа Србије - 5:4. Једини је са "креча" промашио Немања Радоњић у последњој серији, шутирао је преко гола.

У дресу Црвене звезде дебитвао је бек Стефан Хајдин.

На почетку без озбиљнијих шанси, неколико покушаја са оба стране, али ниједан довољно близу гола. За сада је више фаулова и прекида.

Прву добру прилику имао је нападач Звезде Пешић у 25. минуту, на ивици петерца примио је лопту, окренуо се између тројице ривала, шутирао искоса, али је ного одбранио Пулетић.

У 35. минуту неочекивана шанса за Мачву. Лопта у простор за нападача Шапчана, Звездин голман Борјан је истрчао на 25 метара, лоше испуцао лопту, Обровац је из прве гађао са скоро пола терена, лопта је ишла под пречку, али се Ле Талек на време вратио и главом лопту преко пречке избацио у корнер.

До полувремена је Звезда још неколико пута припретила по левој страни преко Хајдина.

Почетком другог полувремена повредио се Звездин бек Филип Стојковић, заменио га је Марко Гобељић.

У 55. минуту Обровац је по левој страни прошао поред Ле Талека, на десетак метара од гола нашао Матића, који је шутирао из окрета, а Борјан је лопту спречио да заврши у "малој мрежи".

У следећем нападу на другој страни са 14 метара неометан је шутирао Милић, али је лопта уз уздахе из публике завршила тик изнад пречке.

У 74. минуту радост на трибинама, гол за Мачву дао је Гаврић, али је судија Сантрач брзо поништио гол на сигнализацију помоћника.

Лопта је убачена на петерац, тамо је Гаврић био поред Ле Талека и скочио и погодио главом, али је арбитар рекао - офсајд. Ако је и био, пресудили су милиметри,

Радоњић је ушао у 77. минуту уместо Срнића, а непун минут касније имао је добро шансу, шутрао је у доњи десни угао гола Мачве, али је Пулетић одбранио.

У финишу све мање игре, све више прекида, играчи Мачве су "крали" време до пенала и успели.

Једанаестерци:

0:1 - Бабић

1:1 - Матић

1:2 - Пешић

2:2 - Гаврић

2:3 - Крстичић

3:3 - Милинковић

3:4 - Милијаш

4:4 - Обровац

4:4 - Радоњић (преко гола)

5:4 - Пејовић

Семафор четвртфинала Купа Србије:
Јавор – Партизан 0:2 (Ожеговић 65, Н. Р. Милетић 67)
Мачва – Црвена звезда 0:0, једанаестерцима 5:4
Напредак – Чукарички 0:2 (Доцић 32, )
Војводина – Младост 0:1 (Трифуновић 89)
Напомена: Полуфиналне утакмице играће се 18. априла и 9. маја, финале је 23. маја.
Коментари88
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Knego
Bravo Radonjiću! Ako Partizan osvoji kup treba da zahvali svom izdanku tj. tebi Radonjiću.
Mosquito
Za najboljeg igraca cetvrtfinala Kupa Srbije u fudbalu proglasen igrac Partizana Nemanja Radonjic.
Sok u Sapsu je ponisten gol Macve. Momci su odigrali muski i pokazali da Zveada nije za vrh tabele. Da nije sudijske komisije, Zvezda bi bila na sredini tabele.
jug
Srce RADONJE JE CRNO-BELO!Hahahaha!
Pedja
Da je Zvezda prosla dalje, odmah bi naslov bio "Da li je Macva ostecena za gol", iako se jasno vidi igrac u ofsajdu. Medjutim, ovo je bila utakmica kao u seoskim ligama. Domacin krene da bije od prvog minuta po nogama, a sudija koji moze samo d apogleda moze li da pobegne preko njiva odlucuje da li ce da svira faulove ili da se pravi blesav. Ali, ovde se radi o prvoj ligi gde bi takmicenje trebalo da je daleko ozbiljnije. Ako neko pokusa da ziagra na tu kartu, tu treba da je sudija i da odmah pocne da deli zute kartone i odmah se siledzije primire i igraku cisto. Pre neku godinu je Pavicevic u Evropi dobio crveni karton u prvom minutu sto je spreda samo na trenutak pokusao da zaustavi igraca. Ovde smo gledali krljanja igraca,povlacenja sa ledja, udaranja, guranja. A poslednjih 15 minuta bar 10 se igraci Macve valjaju po terenu, cesto po dvojica i sudija sve to tolerise. Kad igra Partizan, njihovi protivnici dobijaju crveni ako otezu aut, ovde za povlacenje, krljanje ni zuti.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.