Почетна / Фудбал / Звезда

Гробари нису могли са Армејцима, око 200 навијача остало ван стадиона

Добру подршку имали су фудбалери ЦСКА, а имали би и бољу да је Гробарима допуштено да уђу на меч
ФОТО: Фејсбук/Јужни Фронт

Наиме, око 200 навијача Партизана, који су у братским односима са Армејцима, нису могли да уђу на „Маракану“, иако су имали карте. Како сазнајемо, њима је на улазу затражено да покажу руски пасош...

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobari-Janicari
Od njih nas nista ne moze iznenaditi, a nadam se da ce im to Viktorija naplatiti.
Milovan
Informiši se malo oko toga, pa ćeš videti razliku između "deliler" i "delije"...
Idi begaj
Izvinite molim vas, ali vi nosite turski naziv i njim se ponosite.
НСЦЗ
Cirkusanti,treba nam jos dve tribine za 100 janjicara i 100 zaglavljenih.
Idi begaj
Mislim da su Grobari i Cigani već decenijama ušli u sukob koji više ne može da se zaustavi. Sukob navijača dva kluba iste države koji je toliko prljav da je nemoguće naći i početak i kraj. i u kojem i jedni i drugi imaju svpje v erzije istine ii njome mašu kao svetim pismom. Jedni pokušavaju sebe da nazovu pravim srpkim i antikomunističkim klubom, a rivala hrvatskim i komunističkim izrodom i u toj prljavštini ne prastaju, iako je istina da su oba kluba osnovana u Beogradu i da su oba sportska društva u samom osnivanju imala predznak JSD, dakle bili i komunistički i jugoslovenski, samo što Partizan ono jugoslovenski nikada nije izbacio i nije se stidio svog imena Ištva osnovaNE TREBA. Oba kluba, oba društva osnovali su komunisti,a istina kaže da jeu Zvezdi bila čak i čvršća linija komunizma koju su predstavljali Svetozar penezić Krcun i kasnije Nikola Bugarči, a vi Cigani dobro provjerite ko su oni.
gaginjak
Eto koliko ste svi ograničeni. Odmah se krenulo sa komentarima "treba da im vrate pare", " kad su im prodavali karte jel su onda tražili pasoš"itd. Karte za taj sektor nisu ni bile u prodaji, već je kontigent karata za taj sektor dat CSKA za njihove navijače. Ovi su pokušali da udju na tribinu koja je rezervisana za gostujuće navijače.
o.O
Covece znas kako smrdi...ne znam ..karta mu ne smrdi ! :')

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.