Почетна / Фудбал / Звезда

Канга: Ја сам у Звезди и играч сам ове екипе!

Везни фудбалер Црвене звезде Гелор Канга рекао је данас да је концентрисан само на припреме и да не жели да спекулише о свом одласку из екипе
ФОТО: И. Веселинов

Ја сам у Звезди и фудбалер сам ове екипе. Имам уговор још шест месеци, а разговараћу са управом клуба око моје будућности. Сада сам овде и играм за овај клуб као и до сада најбоље што могу и умем – рекао је Канга.

На почетку припрема за наставак првенства Звездин фудбалер истакао је да је његова екипа пред себе поставила највише циљеве и да жели да освоји титулу с црвено-белима.

– Дошао сам потпуно спреман. Имао сам неких породичних проблема које сам морао да решим пре него што сам се прикључио саиграчима, али све је у реду и настављамо даље. Први смо у шампионату, испред Партизана, сви смо се одморили током ове паузе и сада је време да се усредсредимо на освајање титуле првака Србије. Наравно ту је и важан меч против ЦСКА и зато морамо само да тренирамо и радимо што више и све ће бити како треба – рекао је Габонац.

Канга је по доласку у Србију прво одрадио тестирање у Београду, а у Кошутњаку је показао одличну форму и остварио боље резултате него летос.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ivan
Biće čuda s Gejlordom.
Radmilo Bošković@Ivan
Čudo je već u toku, kada igrač Kanginih kvaliteta, ima zagarantovano mesto u Zvezdi, jer ruku na srce Kanga, po onome što je do sada pružio u Zvezdi, ne bi mogao igrati ni za f.k. Orlovaču, iz Krnje jele.
Marko Petrović
Spor, neborben, bez driblinga, svaka druga lopta mu je pogrešna! Dokazao se u 6 utakmica lige Evrope, gde je bio najgori fudbaler Zvezde! Nije on ostao zato što on voli Zvezdu, nego što ga niko neće! Čista prevara od igrača!
Covek ne zna nista. Bije nule u svim kategorijama. Slab u duelu (ima samo 35 kg), pas ne postoji, odbranu ne igra, jednom nogom se sluzi i to lose!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA
Samo zato sto te niko nece! Nepredvidiv i to ne u nacinu igre vec u zalaganju, neodgovoran a nisi vise ni mlad......tako da cuti di si, ni za di si nisi!
vm
kanga je nas najbolji igrac koji najvise trci
Pedja
Problem i jeste sto je to najbolje sto mozes i umes, a Zvezdi treba neko ko moze vise i bolje.
ma sta rece...
Jesi igrac Zvezde ali u zadnja tri meseca samo gledas kako sebi da pripremis sto bolje teren,kako bi se najbolje prodao.Odugovlacis sa novim ugovorom koji je trebao biti potpisan jos na kraju kvalifikacija za LE...ne znam sta ocekujes da ti se ponudi a svi znaju u kakvoj je situaciji klub i da je i tvoja sadasnja plata ogromna za ovaj klub.Mada to isto rade Donald i Le Talek a ovamo glume neku ljubav.Tu ima isto krivice i uprave,ovo im nije prvi put da im se desava da im standardni igraci ulaze u poslednjih 6 meseci ugovora sa klubom i dovode isti u nezgodnu situaciju.Samo ove zime imamo ih najvise ovu trojicu,plus Srnic cetvrti.A imali smo prosle sezone isto slucaj sa Vieirom,tokom leta su ga mogli prodati do 3miliona evra,u januaru otiso za 500 hiljada evra i to zato sto su nas ispostovali japanci.Stranci znaju da dolaze u slabu ligu,cim se malo pokazu pocinje ludovanje,ucenjivanje..svi su slicnog karaktera i prvo sto zele da se sto bolje unovce..To sve treba prodavati na vreme.
gemathegreat
Zasto takav strucnjak kao ti ostavlja komentare u Zurnalu umesto da cedri i oblaci u srpskom fudbalu ???

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.