Почетна / Фудбал / Звезда

ПЕНАЛ: Чија је ово Звезда, Звездане?

Желимо да не верујемо да је бојкотовање свечаности одлука Звездана Терзића због сукоба са Славишом Кокезом
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Пише: Зоран Стојадиновић

Остаће забележено за сва времена и упамћено као, најблаже речено – неумесно: нико од функционера Црвене звезде није присуствовао церемонији додељивања Златне лопте ФСС Владану Милојевићу, али су се и Звездан Терзић, Митар Мркела и Светозар Мијаиловић сликали уз славодобитника и вредни трофеј, на заједничком ручку јуче после свечаности у „Краун Плази“...

Излишно је и имагинарно питање како би се Владан Милојевић осећао да је испред себе међу стотину фудбалских људи на велелепној свечаности могао да види председника Мијаиловића, почасног – Џајића, директоре Терзића и Мркелу.

Заслужни су и они за трофеј који није само тренеров – Златна лопта јесте индивидуално признање, али је Милојевић Звездин стратег. Признање Милојевићу је и признање Звезди, индиректно и Терзићу, па и Мијаиловићу, Мркели, Џајићу... Ако ни по чему другом, бар по функцијама заслужни су што је Милојевић уопште постао први стручњак српског гиганта и добио прилику да стратегију стварања моћне екипе спроведе у дело.

Желимо да не верујемо да је бојкотовање свечаности одлука Звездана Терзића због сукоба са Славишом Кокезом. Фудбал у Србији, а самим тим ни Звезда, ни ФСС, нису приватно власништво функционера. Напротив, Звездан Терзић може о савезу да мисли и говори шта жели, али би само једним потезом који на жалост није учинио, показао сопствену величину. Нису Терзић и компанија бојкотовали Кокезу, већ Милојевића!

Ако је трофеј безвредан јер је стигао из куће коју челници Звезде не поштују, чије челнике вређају, чему прослављање његовог добијања и сликање са њим, макар био од чистога злата?!

Коментари44
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

plava cigra
U FSS sve ,partizanovci, KOKEZA,Bunjevcevic i ostali,SMESNO
IstinA
Zasto je svaka garnitura FSS uz svog mezimca partizana ??? U cemu je fora ? Jel to zbog toga sto su evropski i svetski sampioni ?Ili saradjuju sa fss u prodaji igraca ??? :)
ljubo
terzic:" stojadinovicu ovo je predsednikova zvezda ,zar ne vidis""
Marko Nikolic Dupla kruna
Baš je lepo carevo novo odelo, duplo golo...
Debeli
Iz koje rupe cete se smejati kad vas CSKA bude spustio na zemlju ?
bons
Po tebi spustase nas celo leto i jesen a sami ste prognozirali da cemo docekati sezonu kupanja.Evo ispunjavamo vam zelju. Cekamo sezonu kupanja u nokaut fazi LE.
007
Stojadinović je pravi novinar koji svima pljune istinu u oči bilo da su berzani,zeke peke viskoli ili fss diaboli..e a kad bi ih sve videli stari dobri sportski i fudbalski radnici poput dr.ANDREJEVIĆA,KOSTE HADŽIJA ILI TIRNANIĆA prevrnuli bi se u grobovima svojim više puta..na žalost takvih vizionara i ljudina više nema ili neće da se jave...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.