Почетна / Фудбал / Звезда

Јовичић почео да тренира после повреде: Најтежи период је иза мене

Фудбалер Црвене звезде Бранко Јовичић вратио се данас тренинзима после дугог одсуства због повреде.
ФОТО: ФК Црвена звезда

- Дуг период, један од најтежих у каријери је иза мене. Данас сам кренуо са индивидуалним радом и са вежбама, као и са радом са лоптом. До петка ћу радити одвојено од екипе, а после ћу ући у регуларан тренажни процес, па ћемо видети када ћу поново да заиграм. Битно је да заиста немам никакав страх након повреде. Осећам се чак и помало узбуђено и присутна је позитивна трема што сам се вратио екипи - рекао је Јовичић.

Он се почетком августа повредио метатарзалну кост на утакмици са Чукаричким. 

- Физички се осећам добро, немам болове и надам се да ће тако и остати. Све ово време сам био оптимиста, од првог тренутка када сам повредио размишљао сам позитивно и веровао сам да ћу се вратити још јачи. Дошао сам у Црвену звезду са огромном жељом да играм европске утакмице и било ми је тешко све ово време. Надам се да је сада испред мене успешан период. Сада је најбитније да се вратим екипи и да поново заиграм - закључио је Звездин везиста.

Још се не зна када ће се Јовичић вратити и у игру.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Jovicicu sportski pozdrav i zelja da sto pre zaigra i jos bolje nego do sada. Da ga ona zver nije povredila, pruzio bi vrhunske partije.
Marko
Nije se Branko povredio, nego ga je zverskim startom povredio Nikola Drincic! Mada je Nikola na kraju izjavio da ga nije on povredio, ali hvala Bogu svi imamo svoje oci i verujemo im, a neki veruju i njemu.
Pedja
Naravno da ga je taj kasapin povredio, a onda se posle nekoliko dana kao javio da se izvinio Jovicicu, sto ja sumnjam. Trebalo je tog necoveka zauvek izbaciti iz fudbala. Usporeni snimak je pokazao kako je jedina namera bila da se pravi faul, bez i malo zelje da s eoduzme lopta i krene u kontru.
Bik Koji Sedi @ Marko
Nisu to,Marko vase oci,to su oci klupske politike kluba za koji navijas,odnosno trenutno prvog coveka vaseg kluba. I dobro se zna zasto se "peva ta pesma",a zalosno je sto se teska povreda ovog mladica,zloupotrebljava za neka buduca desavanja. Ali dobro i to je Zvezda,u svetlu svima nama dobro poznatom. Treci nastavak dobro poznate trilogije "Djurdjeviceva ruka","faul Tavambe nad Manojlovicem" i sada ovo. Naravno,"enciklopedija" ima i svoje nastavke u vidu penala sa Partizanovih utakmica. Ja nigde nisam procitao Brankovu izjavu da mu je Drincic polomio nogu,ali dobro,verovatno vi to vidite bolje nego on. Hvala Bogu da mi obicni smrtnici pored ociju imamo i nesto malo mozga,pa ne dozvoljavamo da nam neko iz svoga centra moci "deli pamflete" koje moramo da nabubamo napamet i prenosimo ih sportskoj javnosti. Branku naravno zelim sto brzi oporavak i povratak na teren,kao i uspeh u daljoj karijeri,za koji god klub da igrao.
Pavle Bg
Slažem se da nije to to, dečko nema nikakve veze ni sa Srnićem i Ožegovićem,na svojoj poziciji jedan od najboljih igrača.Mislim da će vreme vrlo brzo to pokazati.Šteta što ga je povreda odvojila od terena.Samo napred, Branko-1
Nije to to
Da, vreme ce brzo sve pokazati.
Nije to to
Momku sve najbolje i brz oporavak. No i bez povrede i sa povredom osrednji igrac za osrednje domete, na svojoj poziciji nivo Srnica i Ozegovica.
Erasmus
Priznaj da nemas pojma ni ko je Jovicic. Em si promasio poziciju, em je covek odigrao odlicno do povrede.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.