Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда славила 11. пут, у Београду пала и Младост (ВИДЕО)

Фудбалери Црвене звезде на свом терену савладали су Младост из Лучана са 2:1 у последњем мечу 14. кола Супер лиге Србије.
ФОТО: И. Веселинов

Црвена звезда - Младост  2:1 (2:0)

Стрелци: 1:0 – Пешић у 26, 2:0 – Рачић у 40, 2:1 – Радивојевић у 50. минуту.

Београд  – Стадион: „Рајко Митић“. Гледалаца: 6500. Судија: Јован Шегрт. Црвени картон: Павловић у 85. минуту.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Стојковић, Ле Талек, Бабић, Родић, Рачић (од 52. Доналд), Крстичић (од 46. Илић), Аџић (од 68. Радоњић), Милијаш, Срнић, Пешић.

МЛАДОСТ: Росић, Андрић, Б. Милошевић, Шатара, Пешић, Радивојевић, Синђић (од 46. Маринковић), Павловић, Тумбасевић. Марић (од 78. Голубовић), Трифуновић.

 

Фудбалери Црвене звезде победили су Младост на свом стадиону са 2:1, у 14. колу Супер лиге Србије. Звезда је водила на полувремену головима Александра Пешића у 26. и Уроша Рачића у 40. минуту. Стрелац за Младост у 50. био је Владимир Радивојевић.

Звезда је прва на табели са 34 бода, четири више од другопласираног Партизана. Младост има 15 и на 10. је месту.

Црвено-бели су у вођство дошли у 26. минуту. Стојковић је центрирао са десне стране, а Пешић је главом закуцао лопту у мрежу. То је била и прва дискутабилна ситуација на мечу јер се у први мах учинило да је нападач Звезде био у офсајд позицији, али помоћни судија је проценио да је све регуларно и српски вицешампион је стигао до предности.

У 40. минуту домаћи тим је постигао други гол. Стрелац је био Рачић, а асистент Пешић. Нападач је после лепе акције одложио лопту за младог везисту који је сјајно шутирао са ивице казненог простора и погодио за 2:0

У 50. минуту гости су после феноменалне акције гости из Лучана су смањили предност Звезде. Стрелац је био Радивојевић!

Пет минута пре краја Младост је остала са 10 играча јер је Павловић оправдано добио други жути картон.

КОШКАЊЕ РАДИВОЈЕВИЋА И ЛЕ ТАЛЕКА

Лактом је Радивојевић у 87. минуту ударио Ле Талека, што је Јован Шегрт санкционисао жутим картоном.

Неспортски потез испровоцирао је Француза у Звездиним редовима, па је дошло до кошкања и одгуривања којем су се прикључили чланови оба тима са клупе.

Међутим, тензија је брзо спласнула, утакмица настављена, арбитар је Ле Талека казнио „само” жутим картоном.

Семафор 14. кола Супер лиге Србије:
Партизан – ОФК Бачка 3:1 (Јевтовић 7. једанаестерац, Ожеговић 14, Тавамба 90+3 – Мићић 21)
Црвена звезда – Младост 2:1 (Пешић 24, Рачић 40 - Радивојевић 50)
Петак:
Војводина – Раднички 1:1 (Јованчић 70 – Павков 72)
Субота:
Спартак – Чукарички 0:0
Мачва – Борац 1:0 (Арсенијевић 24)
Вождовац – Рад 3:0 (Георгијевић 37, 86, 89. једанаестерац)
Напредак – Земун 2:1 (Јесе 59, Ђерић 88 – Лечић 17)
Јавор – Радник 1:0 (Митошевић 79)

 
Коментари53
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sumadinac
Jedino Mazic sme da svira ovakve, ocigledne ofsajde, da ne svira penal za Zvezdu, kada njeni napadaci **padaju kao pokoseni**, da svira ocigledne penale protiv Zvezde... Zato on velikom Terzi i ne valja i zato ga napada i blati.
Calimero
Sve mangup,do mangupa (mislim na grobare na ovoj vesti)!!!
Алекс
И Волкот је био у офсајду... па шта? Хоће ли доделити Звезди бод због тога? Неће! Арсенал је велики у Лиги Европе, а Звезда у Србији...мада је Звезда освојила КШ, а Арсенал неће никада ЛШ...Лучанци, запните мало против Партизана па онда кукајте на неправду.
Taliban Talibanovic
Mi cigani meraklije ne mozemo bez sudije.
Idi begaj
КОШКАЊЕ РАДИВОЈЕВИЋА И ЛЕ ТАЛЕКА Лактом је Радивојевић у 87. минуту ударио Ле Талека, што је Јован Шегрт санкционисао жутим картоном. Неспортски потез испровоцирао је Француза у Звездиним редовима, па је дошло до кошкања и одгуривања којем су се прикључили чланови оба тима са клупе. Међутим, тензија је брзо спласнула, утакмица настављена, арбитар је Ле Талека казнио „само” жутим картоном. Ovakav opis događaja iz finiša utakmice može samo neko ko je otvoreni navijač Crvene zvezde. Novinar koji onakvo odgurivanje protivničkog igrača, a da pritom nije on bio fauliran, zove koškanjem je sramotno. Za onakav potez se dobija crveni karton bez razmišljanja, i ne samo to, nego se nakon svega La Telek drži za ruku kao da je on udaren. U srpskim medijima ima jako malo ljudi koji smiju da napišu ono što su zaista vidjeli i što se zaista desilo, ako ih više uopšte i ima.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.