Почетна / Фудбал / Звезда

Мења се изглед Звездиног севера

Црвена звезда је у својим настојањима да реновира и освежи изглед свог стадиона добила значајну помоћ
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Радови на сређивању стадиона „Рајко Митић“ трају сада већ месецима.

Централни терен је обновљен, а у току је постављање нових столица унутар стадиона. Иза јужне трибине раде се нови терени, обнављају стари, а постављени су и нови рефлектори који ће омогућити дечацима из Омладинске школе Црвене звезде да тренирају и у поподневним односно вечерњим терминима. Иза северне трибине стадиона такође се обнављају терени, а у току су и радови на изградњи хале која ће бити затворена.

У оквиру „радне акције“ коју су покренули Звездаши, планирана је и изградња степеништа и уређење платоа иза северне трибине. У радну акцију укључили су се и пријатељи Звездаши из саобраћајног института ЦИП, и израдили пројекат. У четвртак, 12. октобра, у просторијама клуба је одржана презентација пројекта којој су присуствовали чланови руководства клуба и Звездаши покретачи радне акције. Такође урађен је и пројекат потпорних стубова иза северне трибине стадиона.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PENZIONER
moze im se ... od prepravki, gdanje i rusevinama po beogradu ... od onih 80 skoda sto se negde na putu cacak - beograd u isporuci policiji izgubi-zagubi ... ( sindikat policije sumnja na zvezdu ) i tako iz dana u dan ... imaju razradjene seme po celoj Srbiji ... u poslednjih 6 godina, Srbija to jest narod Srbije sve siromasniji a TRULA - PREZADUZENA zvezda sve snaznija - pogatija ... bas im se moze ... kad znaju-umeju i imaju sa kim ... kako to da rade i odrade ...
JA
Koliko ce da se smanje penzije sada. Prosle god ste dobili 35 mil evra po priznanju vaseg vozda Tarzana Zverica. Dokle ovaj narod da placa za rupu bez dna????
prvo farbanje, onda lakiranje
'Ajd'mo SKOJ-evci! Radna akcija! Koga li, bre, to sada vise farbate?
Labud
Napravili stadion od Ciglica kao Marko Milosevic sto se obogatio od gajbica.
Bik koji Sedi @ prvo farbanje,onda lakiranje
Ma da,napravili onoliki stadion prodajom ciglica. To ti je kao ono: ustajes svako jutro u 4 sata,beres maline dok drugi spavaju,prodas ih i za godinu dana podignes diskoteku od 5 miliona evro-novcanica...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.