Почетна / Фудбал / Звезда

Родића издала задња ложа, Борјан под упитником за Келн

Велики проблем за Црвену звезду пред гостовање Келну је да Милан Родић није издржао више од 25 минута. Није у питању био бол у пределу прста на нози...
ФОТО: М. Рашић

Пожалио се на бол у мишићу задње ложе, још је свеже да би се установио степен повреде. Информацију ћете имати у понедељак – рекао је тренер Милојевић.

Милан Борјан није бранио због повреде прста, под упитником је његово учешће у утакмици са Келном.

Видећемо, има још четири дана до тада. Наш медицински тим је 24 сата будан. Не могу у овом тренутку да кажем да ли ће Борјан да буде спреман. Појавио се проблем и са Дамиром Кахриманом. Похвале заслужује Немања Супић, јер је сјајно обавио посао.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

RRR
Milose, Kelnu se namestilo, uopste ne igraju lose, dve utakmice u kojima su bili dominantni su izgubili bar sto sam imao prilike da gledam.Cuj uostalom u tri lige Nemci nemaju los tim.
MX.
Keln je danas uzeo prvi bod ove sezone,ali mu je igra i dalje nikakva. Hanover je imao terensku dominaciju,puno sansi,ali jednostavno lopta nije htela u mrezu. Mozda ce ovaj remi da im bude stimulans protiv nas,a to sigurno neve valjati,jer mislim da je duel s Nemcima u gostima,mozda i preloman za nokaut fazu na prolece. Milojevic bi trebao da pocne s dva spica i da totalno iznenadi domacina koji to sigurno ne ocekuje pred 50.000 svojih navijaca.
Milos
Ma sa Kelnom mozete i sa pionirima da igrate, rupa od tima....debelo dno nemacke lige, bez pola tima jos i dali jedan gol ove sezone...a primili 13! Ako im ne date bar 5 komada onda ste i vi rupa od tima.
Jsdzagreb
Pokazali su vozdovac i napredak ko je najveca rupa od tima u celoj ligi i ko ne moze bez pomoci sudija....
Acadelija
Pusti ti nas, gledaj ti svoj Partizan, ja sam zadovoljan i sa bodom da dodjemo iz Nemačke, a na marakani su naši.Samo hrabro momci protiv Kelna, idemo po bodove
Dane
Skoro sve novajlije su povredjene ili rovite,ovajRodić ne može da spoji dve utakmice,došao nespreman i teško podnosi sve ovo,nije ni neko pojačanje,koliko su ga najavljivali,Supić bio super ,pa ovi iz Vojvodine nisu uputili nijedan udarac u okvir gola.
Utnapistim
Ti prijatelju promeni rubriku,pojma nemas o fudbalu..
Borjan na gol
Ako najgori golman u istoriji nase lige i crvene zvezde nemanja supic bude branio u nemackoj ja ne gledam utakmicu u opste.. sa njim na golu gubimo provereno, upamtite sta sam rekao!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.