Почетна / Фудбал / Звезда

Милојевић: Гледамо своја посла, не размишљамо о табели

Фудбалери Звезде сутра од 17 часова дочекују Војводину у дербију 11. кола Супер лиге
ФОТО: Н. Неговановић

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да очекује квалитетну утакмицу против Војводине и истакао да гледа само свој тим и да не размишља о тренутном стању на табели.

- Играмо дерби са Војводином, са екипом која прави одличне резултате без обзира на унутрашње проблеме. Како видимо, то се не одражава на терен. Сама реч 'дерби' значи много, тако смо се припремали за ову утакмицу. Очекујем добру и квалитетну утакмицу - рекао је Милојевић новинарима на стадиону "Рајко Митић".

Фудбалери Звезде сутра дочекују Војводину у дербију 11. кола Супер лиге Србије. Црвено-бели су први на табели домаћег шампионата са 25 бодова, док Војводина има три бода мање, али и утакмицу више.

Екипа Владана Милојевића има пет бодова предности у односу на највећег ривала, Партизан.

- Искрен да будем, а не желим да звучим препотентно, мени је у овом тренутку најбитнији мој тим. Ми гледамо своја посла. Да радимо, да напредујемо, да растемо, да исправљамо, само о томе размишљам. Свако гледа себе. У овом тренутку се не радујемо нешто претерано свему томе. Ја желим да моји играчи играју, да се труде, да задрже овај ниво квалитета и дисциплине. Дуго је првенство, на крају се повлачи црта и тада можемо да причамо о томе.

Звезда је од почетка сезоне, у девет одиграних кола, примила само један гол.

- То је продукт нечега што смо радили од почетка... Стварно сам задовољан што су играчи од почетка прихватили начин и стил како и шта хоћемо да радимо. Много пута сам о томе причао, мени је јако битна дисциплина у игри, да свако зна шта треба да ради. Мој сан је да Звезда игра савремени фудбал, као што се игра свуда у Европи. Не може више у фудбалу да се гледа 'ми смо нападачи, они су одбрамбени'. Шпицеви играју невероватну одбрану, као и што штопери сјајни нападачи.

Утакмица између Звезде и Војводине игра се сутра од 17 часова на стадиону "Рајко Митић".

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ima li tamo nekog, a da nije folirant?
U, da...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.