Почетна / Фудбал / Звезда

Радоњић: Требало је да победимо

На другој европској утакмици заредом Звезди је предност донео млади Немања Радоњић.
ФОТО: В. Марковић

Ипак, за разлику од утакмице са Краснодаром, Црвена звезда није успела да дуплира своју предност и на крају је испустила победу.

— Играли смо против екипе која је претходних година играла Лигу шампиона, знали смо да нас чека тешка утакмица, добро смо се припремили и могли смо да искористимо шансе... Требало је да победимо, али шта је - ту је. 1:1 је добар резултат за нас — рекао је после утакмице Радоњић.

Радоњић сматра да нема много времена за размишљање о пропуштеном.

— Припремамо се за следећу утакмицу против Вождовца и то је то. Драго ми је да сам почео да постижем голове у битним утакмицама и надам се да ћу да почнем да дајем голове и у лиги — пожелео је Радоњић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aha paz da nemoj
Trebalo je i Bate da pobedi pa nije, al ce to uraditi kod kuce. Gde je sad Pesic,izjavio: Izbacili smo boljeg od Bate Borisova, koga? Spartu? Da je bolja pocistila bi vas samo tako, vase vreme poraznih rezultata tek pocinje s ovih 1:1, pozdrav.
Vojko
Mladi 18-to godisnji Radonjic pokazuje veliki napredak.
dve precke
kazu:"Mi se ne slazemo!"
Zuk
Utakmicu su gledali i navijaci drugih timova.Nismo videli toliko suteva i sansi za gol.Jedino ako zvezdasi svaki ulaz u sesnaesterac smatraju za sansu.Ja sam video bolju igru Bate Borisova i dve precke koje su morale biti golovi.Videcemo ko je bolji u revansu a ja mislim da zvezda sigurno gubi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.