Почетна / Фудбал / Звезда

Стојковић: Била је метар у голу... Драо сам се Борјану, испуцавај ту лопту, немој судије да промене одлуку

Фудбалери Црвене звезде Вујадин Савић, Филип Стојковић и Душан Анђелковић сложили су се да из Краснодара носе активан резултат пред реванш у Београду и да имају реалне шансе да се пласирају у Лигу Европе.
ФОТО: ФК Црвена звезда

Када се све сабере, како се одвијала ситуација, можемо да будемо задовољни. Боље 3:2, него 1:0, то је први пут чујете од мене. Жао ми је што нисмо дали још неки гол. Шансе су 50:50, верујем у пролаз даље – рекао је Савић новинарима после утакмице.

Он је додао да ће руском тиму отежавајућа околност у реваншу бити лошија травната подлога.

Неће моћи да развијају своју пас игру. Убеђен сам да на „Маракани” нећемо играти дефанзивно као вечерас. Бићемо агресивнији, још борбенији, надам се да ћемо исписати нову историју – казао је Савић.

Према његовим речима, психолошка предност је на страни Црвене звезде, али и нагласио да му није жао што је Михаилу Ристићу поништен гол.

Нисам видео ситуацију јер сам ушао у блок, али није ми жао јер су после поклоњеног корнера дали трећи гол. Њихов играч играо је руком, дат им је корнер и у наставку дали погодак.

Десни бек Филип Стојковић истакао је значај два гола у гостима. – Нисам се лепо осећао на 2:0, мада сам се надао да ћемо дати макар један. Надам се да ћемо се боље припремити и да ћемо одиграти боље у реваншу – рекао је Стојковић, а потом изнео своје виђење ситуације код поништеног поготка Ристића.

Видео сам да је био гол, не знам како судија није видео да је метар ушла. Драо сам се Борјану, испуцавај ту лопту, немој судије да промене одлуку – поручио је Стојковић.

Коментари32
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pero
dosta su ostetili nase klubove predhodnih sezona neka malo ide u nasu korist 2007 partizan izbacen pri rezultatu od 11 na prema 1 , 2008. partizanu ukinut gol i sviran penal na stetu partizana protiv fenerbahcea, 203 dosudjen penal na stetu zvezdi protiv cernomoreca 2015 gol iz ofsajda Kairata protiv Zvezde i 2006. gol iz ofsajda Inzagija protiv Zvede 2011 nedosudjena dva penala za Vojvodinu protiv becke austrije i ima sigurno jos dosta slucajeva. Ali greske se desavaju najcesce protiv nasih klubova
kiDe
Bravo za komentar. Greske postoje. Treba igrati fudbal za gol vise
Knego
Dragp mi je zbog Zvezde što sudija nije priznao čist gol ali žao mi je zbog Ristića, strelca tog perfektnog gola.
Аут
Изгледа да је лопта била у ауту код другог гола? Обратите пажњу.
@Aut
Nije bila u autu, vidi se lepo ako zaustavis da igrac stoji odmah uz liniju znaci nije mogla cela lopta preci liniju jer je onda on morao stajati bar pola metra izvan terena. Seti se one narodne postenjacino: Dok ne vidis metar u golu, a vidis centimetar u autu! Sram vas bilo.
pa to je normalno
Kad zvezda igra... golovi iz auta... kao u hokeju... ili derbiju... kako god... ciganska posla
navika
Pa ovi kradu i u Evropi!
RRR
Postenjacine, treci gol posle igranja rukom i kornera, tri ofsajda pustio isti sudija, dve gol sanse posle njih.Greske sudija se zasluze, mi smo stalno u evropi bili osteceni. Vi ste juce imali sudiju koji nije u vinklu(kriv je za sve povrede)

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.