Почетна / Фудбал / Звезда

Ристић: У свлачионици сам видео снимак и очигледно је био гол, али Боже мој...

Фудбалер Краснодара Михаило Ристић рекао је да је победа од 3:2 над Црвеном звездом у првој утакмици баража за улазак у Лигу Европа одлична увертира за реванш у Београду.
ФОТО: ФК Црвена звезда

Била је ово отворена утакмица са доста шанси. Знали смо шта да очекујемо и како ће они да играју. Дали су голове на начине на који то често раде... Мислим да је ово добра увертира за Београд – рекао је Ристић новинарима после утакмице.

Краснодар је вечерас са 3:2 победио Звезду у првом мечу, а реванш ће се играти за седам дана у Београду.

Очекујем тешку и напорну утакмицу с доста шанси на обе стране у Београду. На Маракани ником није лако, ја то макар знам .

Ристић је данас при вођству свог тима постигао гол, али он није признат због лоше одлуке судија, које нису виделе да је лопта прешла гол линију.

Искрено, ја нисам знао о чему се ради. Нисам видео, пао сам на земљу после шута... У свлачионици сам видео снимак и очигледно је био гол, али Боже мој... Можда то нешто значи – рекао је Ристић.

Упитан да ли је био додатно мотивисан за меч против Звезде, он је казао да је играо „онако како мора”.

Најмање сам желео да играмо против Звезде. Не можемо и ми и они да прођу даље. Имамо реванш за седам дана... Ништа није готово – казао је некадашњи фудбалер црвено-белих.

Реванш меч између Звезде и Краснодара играће се за седам дана у Београду.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Champion
Мада се највише прича о неоправдано недосуђеном голу Михаила Ристића, чији је шут завршио скоро пола метра у голу Милана Борјана, десиле су се и две ситуације из којих је Краснодар директно профитирао! Наиме, пре другог гола домаћих, на самом старту другог дела игре, лопта је изашла у аут пре центаршута који је претходио голу, што је и сам Славољуб Срнић јасно сигнализирао када је подигао руку у знак протеста. Такође, корнеру који је претходио голу за 3:1, нападач домаћих примио је лопту руком и тако нерегуларно стекао прилику за гол (ту је Анђелковић избио лопту са гол линије, а после корнера је пао гол), што је наш штопер Вујадин Савић навео после утакмице.
vice@champion
Mislis kao i vi u derbiju sto dajete gol iz auta? Neko sve to odozgo gleda. Sad jos u revansu da vam sudija da neki crveni i penal za Krasnodar, pa da nastavimo na temu karme...
piksi
zato igra dobro sto mu je trener ukazao poverenje i sto igra na pravom mestu , kakav bek i krilo decko je 10 - ka ko kuca
Ivan
Rile samo ti prži profi, i čuvaj svoj obraz. Pozdrav od cigana, i sve najbolje dalje u karijeri. Tvoj te klub nije poštovao, zaslužio si da ti ide dobro dalje. Naravno, od sledeće sezone, jer vas izbacujemo ove!
Реално
Још један у низу оних који су се продали за шаку еура. Онакви крвнички шутеви, као да му каријера зависи од ове утакмице.. Ако си већ желео да покажеш како си имао место у Звезди, могао си то против ЦСЦ-а и осталих јаких клубова у Русији.. тамо се вероватно нећеш видети, мада је неспорно да те очекује добра каријера. Добићеш звиждуке кад се вратиш "кући"..
dane
kako je grof upropastio ristica sto ga nije pustio da igra

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.