Почетна / Фудбал / Звезда

Милојевић: Дали смо себи наду, резултат је активан, али Краснодар је фаворит

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да је резултат после пораза 3:2 од Краснодара „активан” и да има наде у реваншу у Београду.
ФОТО: ФК Црвена звезда

Резултат је активан, али Краснодар је фаворит. Од играча у реваншу тражим само да дају све од себе. Не могу да кривим своје играче за пораз, ипак је ово Европа, а они имају велико искуство. Дали смо себи наду – рекао је Милојевић на конференцији за новинаре после утакмице у Краснодару.

Звезда је изгубила од Краснодара са 3:2 у првој утакмици баража за улаз у групну фазу Лиге Европа. Реванш ће се играти следећег четвртка у Београду.

- Пораз је пораз, не може да буде добар. Али, играно је тек прво полувреме, друго се игра у Београду. Црвена звезда, какав год да је резултат, дужни смо да дамо све од себе због историје и грба и видећемо да ли ће бити довољно.

Милојевић је навео да је утакмица била изузетно квалитетна за гледаоце, али је уз осмех додао „баш не и за тренере”.

На почетку се једноставно нисмо снашли. Знали смо начин игре Краснодара и покушали да тражимо решење за екипу која доминира, са кратким пасовима и много шутева са дистанце. Ово је утакмица која је атипична за нас. Не играмо у оваквом ритму у нашем првенству. Подлога је била изузетно брза. Једноставно, нисмо се снашли. Када видите страх у играчима, лопта се одбија, не могу да је приме. Све је било другачије када су се прилагодили – рекао је тренер Звезде.

Упитан да ли криви голмана Милана Борјана за први примљени погодак, Милојевић је одговорио да је фудбал колективан спорт и да је све до екипе, а не до појединца.

По његовим речима, његови играчи су били кажњени због грешака код примљених голова, али је навео да је Краснодар искусна екипа која годинама игра групну фазу Лиге Европа.

Краснодар је из тог самог искуства фаворит. Али, даћемо све од себе у реваншу са нашим навијачима и видећемо. Честитао бих мојим играчима на борби, хтењу и залагању.

Милојевић је похвалио навијаче Звезде, који су и у Русији у великом броју били уз екипу и изразио наду да ће стадион „Рајко Митић” у реваншу бити пун.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cuj dali smo sebi nadu
Sudija vam dao nadu ponistivsi im cist GO.
Nemanja
Čestitam majstore izvukao si maksimum iz ekipe. Takodje se nadam da si shvatio da iako nemaš desnog beka koji bi zamenio povredjenog Rodića, da Andjelković nije alternativa, jeste spasao gol, ali kako su to već ovde rekli unosi čovek nesigurnost u ekipu. Rodić i Jovičić puno fale, ali faliće i Le Talek na štoperu u revanšu, uz nadu da se Rodić vraća, ipak smo mi sitna riba i naravno da nemam tako dobru klupu, ali 11 imamo vrhunskih. Borjan je loše branio, tačno, ali su se rusi toliko ispucavali, da mu sigurno nije bilo lako, posebno uz onako lošu odbranu. Moram da napomenem i Kangu, tačno je da nije ništa uradio kod golova, ali je napravljeno bar 10 faulova nad njim i konstantno je držao po 3-4 igrača na sebi i time davao prostora ostalima!
Lone Wolf
Isteraj Anđelkovića iz tima!
Марко
Само да избегнемо ове јефтино примљене голове, и да дамо 1-2 као што смо и тамо, и ето нас у групној фази. Верујем 99% да можемо даље.
da je obrnuto, pisali bi saopstenja
Jeftino ste primili? Pa, kako ste davali? Mogli ste seticu da popijete 'ladno! A onaj gol koji nije bio? Mislim, bar metar unutra...
MX.
Dobro je Miloje uprkos svemu.Imamo odlican ishod,dali smo dva gola u gostima,ali smo opet promasili idealnu sansu preko Boacija,koji je sokantno promasio s tri-cetiri mesta stopostotnu priliku. brine velika ''promaja'' u defanzivi,igraci se sudaraju izmedju sebe,deluju cak izgubljeno i konfuzno.kao da ne znaju sta igraju u timu. Srnic,Pesic,Radonjic i Milic su bili medju najboljima u Zvezdi,ali bih istakao bas Srnica koji je odskakao od svih. Maratonac,''radilica'',motor tima,aktivan u napadima,strelac efektnog gola koji nas je podigao s dna. Pesic isto,za tako kratko vreme uradio je puno i najvaznije,smanjio minus i povecao sanse da ih pobedimo u Beogradu i najzad se plasiramo u LE. Cestitke ekipi i treneru Milojevicu na ipak vrlo hrabroj i dobroj igri u Rusiji. Ovo je super rezultat u odnosu na recimo mec s Dinamom iz Tbilisija 2009,kada smo imali veliki minus od dva gola i od meca protiv Cernomoreca gde smo izgubili s 3:1 2013. Jedna lopta u mrezi Krasnodara i mi smo konacno u LE!!
ne radujmo se unapred
zaboravio si da napomenes cist nepriznat gol Ristica, i tek se u jakim utakmicama vidi kolika je rupa Borjan kome je ocigledno najveci domet bio -rezerva u Ludogorecu, i golman Kanadske reprezentacije,-mada iskreno se nadam da ce i partizan i zvezda proci dalje.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.