Почетна / Фудбал / Звезда

Ле Талек не игра реванш

Дамијан Ле Талек је добио трећи жути картон у актуелном циклусу квалификација за Лигу Европе и нема право да игра у реваншу са Краснодаром.
ФОТО: ФК Црвена звезда

Тренер Милојевић мораће да пронађе нову варијанту за везни ред.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan
Ovo je bila bolja utakmica Zvezde, to je njihov maksimum. Tek sad je jasno sta je u Zvezdi radio Grof, to je bila misija pljacke. U zivotu nisam video da neki igrac zvezde igra bolje u Zvezdi nego u novom klubu kada ode. Sta je to sa Zvezdom samo politicari znaju, jer od pammtiveka kod nas svime upravlja politika. Treba samo reci da Krasnodar igra bolje na strani nego kod kuce.
smeč
Uroš Račić
ico
za korisnika ivana BORJAN JE IZGUBIO UTAKMICU . sada kada je najbitnije pokazao je koji je golman, ili ti ivane dobro ne vidis, uvijek su nam problem golmani.
gaga
Ajde @Ivane ne lupaj. Kanga je bio najolji na terenu. Ima fantasticne pasove I viziju,
Mihailo
Kanga me je svojom igrom podsetio na film Davitelj protiv davitelja. Loptu gubi na delovima terena koji protivniku omogućava dobre kontre, a naše napade usporava. Ako ne veruješ, a ti pogledaj snimak.
MIRKO
I tako nista nije igrao, najlosiji na terenu....uz Borjana naravno. Boaci se nije video. Lose, veoma lose. Mora mnogo bolje u revansu ili sledi ubedljiv poraz.
Mihailo
Za Le Taleka se slažem, već dugo ne igra dobro, ali se za Borjana ne slažem. Jeste da je imao loših intervencija, ali mi odgovori: gde je bio Vujadin kod prvog, Anđelković kod drugog, a skoro ceo tim kod trećeg gola, koliko puta je Rile (praktično neometan) šutirao? Da li je i za to kriv Borjan?
Dime
Da nije,ne zna da uhvatu šunjaru,odbija,pliva kao šaran,samo gestikulira i viče,dobro što i ne priznaše gol koji mu je prošao kroz uši...Sada što su i predhodni bili možda još i gori ne smeta mu ,jer nismo ni navikli na dobre golmane,bar 10 godina!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.