Почетна / Фудбал / Звезда

Милојевић: Краснодар је озбиљан противник, али верујемо у себе

Тренер фудбалера Црвене звезде, Владан Милојевић, рекао је да је Краснодар озбиљан противник, али да верује у своју екипу и у игру црвено-белих.
ФОТО: В. Марковић

- Очекивања су увек велика... Идемо у госте изузетној екипи, свесни смо који је улог, дошли смо до завршнице, добро смо радили, добро смо се спремили, играчи су мотивисани и оно што могу да обећам звездашкој јавности је да ћемо се трудити да играмо као и до сада - рекао је Милојевић новинарима пред полазак тима у Краснодар. 

Фудбалери Црвене звезде сутра играју против Краснодара први меч плеј-офа квалификација за Лигу Европа. Меч у Краснодару се игра од 19.00.

- Поштујемо противника, али верујемо у себе и мислим да ћемо се тако и представити у сутрашњој утакмици - рекао је Милојевић

На питање новинара да ли је екипа спремна да понови игре из дуела против Спарте, Милојевић је навео да је Краснодар добра екипа, али да ће се црвено-бели прилагодити.

- Ми се трудимо да дамо све од себе, јако је битно да кад изадјемо на терен верујемо у себе, да имамо план игре... Али, ту је и фактор противника, играмо против озбиљног противника. То је скуп странаца, имају свој стил игре, али прилагдићемо се

Краснодар је на три утакмице на свом терену у руском првенству победио само једном. 

- Све су утакмице различите. Да се не лажемо, ово је велики улог, два су полувремена и имате шансу да удјете и да се такмичите са најбољим клубовима у Европи тако да ме не заваравају њихови резултати у првенству. Мислим да ће бити сасвим другачије, јер је другачији мотив, другачији је улог за ове две утакмице - рекао је Милојевић.

Он није желео да каже којим би резултатом у првом мечу био задовољан.

- Не бих о прогнозама, нисам добар прогнозер. Верујем у игру, борбу, а резултат нека дође онако како Бог буде рекао.

Црвено-бели су на сваком мечу од почетка сезоне постизали барем по један гол, па је новинаре занимало да ли црвено-бели и у Краснодару могу да наставе ту серију.

- Желим да имам континуитет добрих игара. Не може само да нас интересује да дамо гол, па назад шта буде. Имамо неки свој план игре, играчи знају шта треба да одраде на терену и тако ћемо се понашати. Једино могу да обећам да ћемо дати све од себе, надам се да ће то бити довољно.

Милојевић је навео да има још неколико дилема када је састав тима за сутрашњи меч у питању.

- Сви играчи су кренули, сви су здрави, бићу на слатким мукама да изаберем најбољи тим за сутра.

На пут у Русију кренуо је и Рикардињо који је претходних дана имао проблема с повредом.

- Не бих да причам појединачно, неукусно је да посебно причам о неким играчима. Већ сам рекао, сви играчи конкуришу за место за место у тиму. Има пуно фактора који утичу на састав екипе, видећемо... Сви играчи који су ту су спремни да наступају - рекао је Милојевић.

Реванш је 24. августа од 21.00 на стадиону "Рајко Митић" у Београду.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MX.
Samo oprezno Miloje...Krasnodar jeste i skuplji i mozda,kazem mozda, kvalitetniji i jaci tim.ali igre koje pruza trenutno mu ne daju za pravo da bude favorit,a jos manje apsolutni. Zvezda je taman stvorila dobar,perspektivan i ozbiljan sastav,s konturama igre koje su njeno obelezje i nema razloga da protiv ruskog kluba pokaze snishodljivost,podredjenost ili kukavicluk jos manje. 1:2 za Zvezdu:Boaci i Donald.
Zvezdaš
Tako je Milojee.Ako ne verujemo ne možemo ni da uspemo.Krasnodar je izuzetno jak i kvalitetan ali ako nastavimo sa igrom koju smo do sada prikazivali,imamo šanse.Neodstatak Jovičića,njegova brzina i sposobnost da se kreće po celom terenu,će nam biti hendikep.Nažalost nismo uspeli da dovedemo Ignjovskog koji bi bio dostojna zamena za Branka.Jedino što me brine u ovom trenutku je kako će Le Tallec odigrati u veznom redu a znamo da mu ta pozicija nije jača strana i da će se igra dosta usporiti pošto su i on i Donald vrlo slični profili igrača a Krasnodar to itekako ume da iskoristi.S druge strane to će možda biti prednost u odbrani jer ćemo pored sjajnih Babića i Savića imati i Damiena koji će im dosta pomagati.Nadam se da ćemo ostvratiti pozitivan rezultat sutra i u Beograd se vratiti sa nadom da možemo uz pun Rajko pobeditit Ruse i posle deset godina zaigrati na jesen u LE.NAPRED ZVEZDOOO UVEK SMO UZ TEBEEEE!!!
chelsea
koji bre ozbiljan protivnik hahaha
smesan si
Ne Partizan je ozbiljan protivnik

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.