Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда без страха у Краснодару: Веома су јаки, али их се не плашимо

Фудбалери Црвене звезде у добром расположењу путују у Русију, где ће како су рекли покушати да остваре што бољи резултат против Краснодара.
ФОТО: В. Марковић

- Играћемо против добре екипе и неће бити нимало лако, очекује нас веома тешка утакмица. Краснодар је веома јак, али се не плашимо - рекао је Славољуб Срнић новинарима пред пут у Русију.

Прва утакмица баража за улаз у групну фазу Лиге Европа у Краснодару почеће у четвртак у 19.00.

Срнић је навео да би био веома задовољан победом од једног гола разлике на гостовању.

Његов доскорашњи саиграч Михаило Ристић сада је члан Краснодара.

- Биће мало чудно, до скоро смо играли заједно и желим му да почне утакмицу - казао је Срнић уз осмех.

Марко Гобељић је рекао да се нада да црвено-бели могу да дају бар два гола у Русији.

- Доста дуго чекамо групу, већ 10 година Звезда није играла Европу. Ако будемо играли као против Спарте, мислим да имамо велике шансе за пролаз - рекао је Гобељић.

Он је навео да га не брине јак тим који има Краснодар.

- Ми смо Црвена звезда и не плашимо се никога. Имамо добре шансе - истакао је Гобељић.

Тренер Владан Милојевић повео је двојицу голмана и 18 играча у Краснодар.

Са екипом су и Милан Родић и Рикардињо, који су претходних дана имали проблема са повредама.

Отишли су Дамир Кахриман, Милан Борјан, Филип Стојковић, Марко Гобељић, Вујадин Савић, Срдјан Бабић, Душан Андјелковић, Милан Родић, Урош Рачић, Дамјан Ле Талек, Мичел Доналд, Ненад Милијаш, Гелор Канга, Рикардињо, Немања Милић, Славољуб Срнић, Немања Радоњић, Лука Аџић, Ричмонд Боаћи и Александар Пешић.

Међу путницима на чартер лету су између осталих председник клуба Светозар Мијаиловић, генерални директор Звездан Терзић, спортски директор Митар Мркела и други.

Реванш је 24. августа од 21.00 на стадиону "Рајко Митић" у Београду.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zve Terza
Kupicu tekmu...treba mi lova od prodaje igraca !
Tom
Puno sreće želim Zvezdi kao i mom Partizanu protiv Videotona pa napokon oba naša kluba da igraju grupnu fazu u Evropi. Napred komšije! :)
Zoran Bijeljina
Bez straha nego sta,ja sam gledao prethodne dvije utakmice Krasnodara u Ruskom prvenstvu kada su igrali kuci i u gostima i razloga za strah uopste nema,igraju na snagu ali tu tehnike nema--kuci su gubili do 93 minute kada su izjednacili iz penala a prethodno kolo su isto kuci odigrali 1:1 sa poslednjeplasiranim na tabeli-siguran sam da ce Zvezda Rusima dati minimum 2 gola i pobjediti i u Rusiji i Beogradu.
Zvezdas
Srecno momci!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.