Почетна / Фудбал / Звезда

Драгиша Бинић: Један је Владимир Путин!

Тексас кошуља, испод мајица с ликом Владимира Путина. Нови имиџ Драгише Бинића, или?
ФОТО: М. Рашић

Светски тренд, чему чуђење – пита Бинић.

Цените првог човека Кремља?

Обожавам... „Број један” је у свету, у свему. Водиља би требало да буде светским државницима, понаособ. Пример како се води и воли своја земља

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

long live putin
Tako je binicu, nisi ti glodar pa da nosis vokrija na majici...
хахаха
Типичан пример сеоског ђилкоша!
JA
Uvek su Srbi plakali za diktatorima i ropstvom.
Hero
Biniću ajde se malo pozabavi sa ljudima u Rusiji koji nemaju za osnovno a to je većina naroda. Kakav ti je to predsednik države kad žive 10% u luksuzu a ostali moraju da gledaju kako da prežive pogotovo penzioneri koji žive prosečno sa samo 150€ mjesečno i još preti preko drugi organima zatvorom onima koje se bune protiv takve politike. Baš vin Predsednik.!!!
Kiril
Jel zivis u Rusiji pa tako tvrdis? Evo da ti nesto objasnim; Vec 15 godina zivim na relaciji Beograd-Moskva i zivot prosecnog Rusa je 75% kvalitetniji kako u ekonomskom a jos vise na nacionalnom nivou. Ne pricaj gluposti za koje ocigledno nemas pojma.
Srbija nikada u EU
Od jednog Grobara imas veliki plus.Kad bi ovi nasi bar za trecinu radili kao Putin bili bi na krovu sveta.
Вук
Јок, ставиће америчку заставу као што носе наши и тиме глуме лудило и модеран свет !!! сти тај модеран свет нам је скратио државу за пола, раселио народ ... и то му је мало, па би сад да нам свест мења, да будемо слуге !!! Браво Бинићу, поздрав од Гробара !!!
Rambo
Svasta nista!!!Ne nego ce staviti Dimitrija Ljotica!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.