Почетна / Фудбал / Звезда

Мркела: До краја прелазног рока ће неколико странаца отићи, остаћемо на четири или пет

Звезда тренутно има осам странаца: Ричмонд Боаћи (Гана), Мичел Доналд (Холандија), Гелор Канга (Габон), Дамиан Ле Талек (Француска), Абрахам Фримпонг (Гана), Рикардо Мендес (Бразил), Џон Руиз (Костарика), Алвес Луис Зе Маркос (Бразил), а четворица могу да буду у протоколу на суперлигашким утакмицама
ФОТО: Н. Неговановић

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела говорио је и о нареднем трансферима у црвено-белом табору:

- Није добро то што мењамо велики број играча, али потребе су такве. Ниједан играч није неплански доведен. Неки се играчи доводе као прве опције, а неки као инвестиција за будућност. Начин на који се Звезда финансира диктира неке ствари. Волео бих да буде другачије и лично ћу се потрудити да се то и оствари. Од сада ће доласке диктирати само одласци. До краја прелазног рока ће неколико странаца отићи. Да ли ћемо остати на четири или пет, видећемо - поручио је Мркела.

Звезда тренутно има осам странаца: Ричмонд Боаћи (Гана), Мичел Доналд (Холандија), Гелор Канга (Габон), Дамиан Ле Талек (Француска), Абрахам Фримпонг (Гана), Рикардо Мендес (Бразил), Џон Руиз (Костарика), Алвес Луис Зе Маркос (Бразил), а четворица могу да буду у протоколу на суперлигашким утакмицама.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FkpCascais
Kad to uradite cena na tranfermarketu ce vam biti duplo manja, a onda ce te i ubuduce dobijati ponude za igrace duplo manje. Smanjenje brojastranaca je ilegalno izvedeno u sred sezone i trebalo je da se vazi tek eventualno za sledecu da bi klubovi imali vremena da se pripreme. ALi u Srbiji se sve radi naopako, sama ova hajka na strance to pokazuje, zbog toga smo na dnu evrope i dok nastavimo ovako i ovim mentalitetom nema nam boljitka. Terajte Donalda, Boacija... a zivela Macva , to je kvalitet koji zelimo, bravo, i onda se cudite sto smo kante u Evropi
C.Z
Znaci imamo 8 stranaca i dovedosmo jos nekih 11-12 novih..!! Pa, da ugasimo omladinski pogon. To nam je samo bacanje para. Pored ovakve "politike" (ocigledno se neko masno ugradjuje u taj javasluk) nama podmaldak i nije potreban.
MIRKO
Pa da i tebi ide 40% od svakog transfera i ti bi ih prodavao po 20 u svakom roku, samo da se vrti.
Prodajte ih sve
Najvece pojacanj u istoriji za zvezdu bi bilo ako se odmah Oteraju: andjelkovic,kahriman,kanga,ruiz,pingpong i retardinjo.. to bi bilo najvece pojacenje za klub IKADA!!!
ljubo
na kraju proslog prvenstva a posle odlaska bozovica tarzan rece da ce od novog trenera ko god to bio biti trazeneo da svaku utakmicu u sastavu moraju biti 4 omladinaca samo da podsetim da pratite hoce li tako biti
ljubo
samo podsecam jer ako mislis da ce ti to doneti titulu i izjaviss da je to resenje a onda ge ne primenjujes nemoj onda kad ne osvojis nista reci fss gura partizan a sve zvezdin kadar u fss i sta bi sa smenom kokeze ucutao se tazan
Radmilo Bošković
Sećam se! Ali, to je samo deklarativna podrška mladima i ništa više. To je samo jedna iz serije laži, nebuloza i mistifikacija, Terzića, profesionalnog upropašćivača Zvezde!!
Najava
U najavi odlaze dva od cetiri, Donald, Le Talek, Kanga ili Ruiz i to odmah po ispadanju od Sparte :)
Franjevac
Cela srbija uz Olimpijakos!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.