Почетна / Фудбал / Звезда

Звездин договор са Борјаном, Родић сутра потписује

Договор између репрезентативца Канаде и управе је постигнут, замениће Филипа Манојловића који би данас требало да отпутује у Шпанију
ФОТО: ФК Корона

Милан Борјан је, уколико не дође до обрта у последњи час, нови голман Црвене звезде! Договор између репрезентативца Канаде и управе је постигнут, замениће Филипа Манојловића који би данас требало да отпутује у Шпанију на потпис уговора са Хетафеом.

Борјан је тренутно на Голд купу у САД, чека га четвртфинални меч и уколико његова репрезентација буде елиминисана раније ће да постане члан Црвене звезде. Милан Родић ће од сутра и званично да постане појачање Црвене звезде. Досадашњи леви бек Крила Совјетов биће промовисан на највећем српском стадиону и пријављен за утакмице са Спартом уколико се данас овери пласман у треће коло.

Црвено-бели ће платити Крилима Совјетов обештећење од 250.000 евра, кроз две рате.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Delija zapad
Pesic, Borjan, Radonjic, Rodic...Grobari. Raspitajte se. Da li nam ovo treba?
Upravo i terzicu
Hocemo mijatovica, borjan STOP!!
@ SrbaSever
Bas tako.
SrbaSever
Mijatovic je grobarcina nevidjena.
Прикажи још одговора
Terzicu
Ovaj je slavio titule na jugu a ti ga hoces na nas gol.. SRAMOTA!!
SVE PJANO
Svejedno će Kahriman da brani, ovaj će biti rezerva.
Bgd
Pa šta ako je slavio? Kakve to veze ima? Muka mi je od tolike ostrašćenosti. Najvažnije da svoj posao radi kako treba a šta je radio i kom je klubu bio zabole me...
Ivan
Ovaj borjan je bas bio napaljen protiv zvezde. Ne svidja mi se od tada.... I ne verujem da nemogu boljeg ovo je cisto menadzerska kombinacija.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.