Почетна / Фудбал / Звезда

ТУЛУЗ НА ПОТЕЗУ: Црвено-бели чекају Пешића

Звездин пословни директор Стефан Пантовић вратио се из Француске, где је са управом Тулуза водио преговоре око ангажовања Александра Пешића.

У току ове седмице требало би да се и дефинитивно потврди позајмица, уз право откупа наредног лета. Простор за обрт, ипак, постоји и не могу на Маракани са сигурношћу да тврде да ће да доведу бившег младог репрезентативца Србије.

Играч је сагласан да пређе у Црвену звезду, Тулуз га нема у плановима за наредну сезону, али тражи најбољи финансијски модел за растанак. У француском клубу би највише волели да направе трансфер, српски великан нема новац за такав аранжман и опција је једино позајмица.

Постоји могућност која никако не би одговарала ни фудбалеру, ни црвено-белима, а то је да до краја прелазног рока Тулуз тражи купца за нападача. Реалније је ипак варијанта да пристане на позајмицу Звезди.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Antonelo Juca
Radi bankomat punom parom,prvo Rodic,sad i ovaj.
ziki
доведите вукановића умијесто плавшића и раскините уговор с милијашом ,фрипонгом.анђелком руизом и ле телеком и нађите праву 10 ку и тутулаа је звездина
igor d
Ja sam za to kao sto je u naslovu...da ga Zvezda saceka.Protiv svake sam vrste pozajmice,narocito one sto obuhvataju klauzule da je otkup veci od pola miliona evra.Neko ce reci Boaci je dobar primer ali to je jedan na 20 promasenih slucajeva a i ovo produzenje saradnje ima klub da kosta papreno ali je igrac zasluzio to..Mislim da ce Pesic do kraja prelaznog roka postati slobodan igrac,nece imati Tuluz kome da ga proda a nece hteti ni da ga placa..treba biti strpljiv i s njim napraviti dogovor kao u slucaju sa Kataijem kada je svojevremeno Olimpijakos resio da ga pusti,Zvezda je to cekala imala dogovor sa igracem i to je kasnije lagano realizovano.Sto praviti neki sad nepovoljan dogovor ako se malo saceka moze da bude puno povoljnije,cisto sumnjam da cemo igrati sa dva spica pa da nam je hitno neophodan.Zvezda ce pokusati do 31 avgusta da se resi vecine stranaca a lakse ce se resiti ako budu igrali,plus sad je tu i skupi Kanga..tako da to sve namece igru sa vise veznih i jednim spicem.
JA
Znaci toliko je dobar da jedan Tuluz ne misli da moze za 2 meseca da ga proda bilo kome za bilo kakve pare pa ce da ga pozajme? Auuuuu
ccc
Pa za tvoju informaciju mnogo je bolji igrač od u zvezde kovanog Djurdjevića. I to ćete videti na proleće.
SrbaSever
Pa tako je to izmedju redova. Opet nam mazu oci "nasom decom' a dovode ovakve.
rs
Manojlović-Stojković,Savić,Baša,Rodić-Jovičič,Donald-Markinjos,Rikardinjo-Pešić,Boaći. Stanković-Gobeljić,Frimpong,Ćalasan,Milošević-Račić,Čaušić-Adžić,Nikolić-Vučičević,Joveljić
Ogi
Nije ni jedan kupljen, odnosno nije placena odsteta ni za jednog. I ja se ne slazem sa dovodjenjem prekomjernog broja igraca, ali potrebna je konkurencija. Dosta ce ih otici. Najveca greska je sto se cijeli tim renovira svake godine, a ne samo dio kako bi trebalo.
Milos
To sve kupljeni igraci u ovoj god. Strasno!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.