Почетна / Фудбал / Звезда

НАПАДАЧ ЗВЕЗДЕ ПРЕД ОДЛАСКОМ: Вујаклија опет код Лалатовића

Срђан Вујаклија је пред одласком из Црвене звезде и највероватније ће поново да буде адут Ненада Лалатовића.
ФОТО: Н. Неговановић

Тренирао га је у чачанском Борцу, жели га и сада у Чукаричком.

Да је Вујаклија на Звездиним излазним вратима потврдила је и генерална проба против Рудара из Пљеваља, тренер Владан Милојевић га није уводио у игру. У наставку утакмице је шансу у шпицу указао Милану Павкову и Вањи Вучићевићу.

Вујаклија је у Црвену звезду стигао зимус и на десет утакмица постигао два гола.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

v1ad
Polako se oslobadjamo skarta. Supic, Lukovic, Sikimic, Orlandic, Vujaklija... nek se spreme Pavkov, Le Talek, Kanga, Frimpong i Milic.
Сланинар
Па во само шкартове и имате,добро да си приметио...
Cika Boris Fr
Srpska poslovica, trguju ko cigani konjima !!
plava cigra
Borra,zasto imas potrebu da mesas babe i zabe,zasto u isti kos Sampiona i pobednika Kupa Srbije i klub koji je na aparatima za disanje_ Partizan proda dva igraca i za njih dobije 7 miliona evra i cy koja treba da proda svojih 3 stranca skupo placena i dva mlada igraca moze da se nada odprilike toliko.Vidi se kvalitet i planska prodaja jer mu nije drzava omogucila kao cy 4'5 miliona iz Gazproma gde dzava drzi 51% a Partizan nema nista i zapamti da nisu isti i nikad nece ni biti isti.
Милош
Гаспром је власник скоро 75% компаније НИС . Тако да то Руско .
Laza
Gazprom je Ruska firma. Kako Srbija drži 51 posto Gazproma? Da li to znači da Srbija sa tih 51 posto sponzoriše i Zenit, Čelzi, Šalke, jer je Gazprom sponzor i tih klubova?
Pedja
Meni je Vujaklija dobar igrac, posebno za kontre kada se treba sjuriti. Problem je sto nije dobio pravu sansu, uvek je Boaci imao prednost, nismo imali priliku da ga gledamo od pocetka.
jaksa
Zao mi je sto odlazi Vujaklija bolje da su oterali Pavkova a Vujakliju pustili da igra dao bih 10 golova u sezoni garantovano. Prica se da na pozajmicu dolazi Musa Sou!!!!! Kakav napad Boaci Musa

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.