Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда има стрпљења за место штопера: Црвено-бели спремни да сачекају Бабића

Потребна су Црвеној звезди појачања на штоперској позицији што пре, али не желе у клубу да брзају при избору и спремни су да сачекају адекватна решења
ФОТО: ФК Сосиједад

Посебно је генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић расположен да сачека Срђана Бабића, у нади да ће да добије слободу Реал Сосиједада да одигра наредну сезону у српском великану.

Златном Орлићу је предочено да је у озбиљним плановима, али ће о повратку у Србију да размишља тек кад види на чему је у Шпанији. А то се неће догодити барем још седам дана, вероватно и дуже...

Иза Бабића је сезона у Другој лиги Шпаније, одиграо је 11 утакмица за Реус. У првој години на Пиринејима био је у трећелигашком рангу, такмичио се за Реал Сосиједад Б.

Нема више простора за губљење времена по нижим ранговима, па је логично и да размисли о понуди Црвене звезде.

Чинили су у Црвеној звезди велике напоре у јулу 2014. да доведу Срђана Бабића из Војводине, али нису имали успеха.

Тада, као 18-годишњак и стандардни првотимац Војводине, проценио је да није за њега добро да пређе у најтрофејнији српски клуб.

Лето касније постао је и шампион света за фудбалере до 20 година, прихватио је понуду Реал Сосиједада.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bokiUSA
Kako se pogubila ta generacija. Gde god da su otisli vecina njih kuburi po drugim ligama ili odigra nekoliko utakmica godisnje.
Taribo West
Dobar dio njih je dobro prošao: Sergej Milinković Savić bi trebao biti velika fudbalska zvezda, Gaćinović igra standardno u Ajntrahtu, Veljković postao standardan u Verderu, Rajković prvi golman Makabija, Živković nakon 6 meseci neigranja u Partizanu polako se vraća u život u Benfiki, od njega isto očekujem da bude zvezda u svetskim razmerama, Maksimović potpisao za Valensiju pa ćemo videti kako će se snaći na mnogo većem nivou fudbala, sličnan put je i Vanje Milinkovića Savića... Uzmi generaciju "Čileanaca" iz '87. gde takođe deo fudbalera nije napravio ništa u karijeri...
vlada
Menadžeri...
FkpCascais
Angazovanje Rikardinja je definitivno zvezdina imitacija partizanovog angazovanja Leonarda. Nema sta, lik je defiinitivno odlican, dokazao se u poljskoj i potvrdio klasu u Serifu. U punoj je formi,zavrsio sezonu sa 15 golova na 27 nastupa, zvezda tima, vec je ranije dao i dvadeset golova u sezoni 2015. Dobro ste ga namirisali nema sta...
grobar rs
Ako ga ti nahvališ.....onda sve je rešeno.
vm
sve sto znas si pokazao kad si rekao da je kanga slab
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.