Почетна / Фудбал / Звезда

Петковић одиграо 100. меч за Звезду: Сваком детету бих ово пожелео

Марко Петковић успео је у ономе чиме данас не може да се похвали много фудбалера. Иако млад, Звездин десни бек на јучерашњој утакмици против Напретка уписао је стоти наступ у црвено-белом дресу и тиме ушао у друштво легенди клуба
ФОТО: ФК Црвена звезда

Да ми је неко рекао кад сам био дечак да ћу да одиграм једну утакмицу за Црвену звезду био бих пресрећан. Замислите онда како се осећам сада када их имам сто иза себе. Вероватно нисам ни свестан какав је то успех за мене као фудбалера. Хвала свим мојим саиграчима са којима сам делио лепе и тешке тренутке у црвено-белом дресу током ових сто утакмица, хвала свим шефовима струке и стручним штабовима са којима сам имао част да сарађујем у клубу и, наравно, огромну захвалност дугујем и навијачима који су увек ту да нас подрже. Није мала ствар одиграти сто утакмица за тако велики клуб као што је Црвена звезда. Сваком детету које истински воли Црвену звезду, сваком нашем клинцу у омладинском школи пожелео бих да доживи овакав јубилеј – рекао је Петковић.

За четири године, колико носи црвено-бели дрес, Петковић је освојио две шампионске титуле.

Остаје да видимо хоћу ли им ове сезоне придодати и титулу у Купу. Жеља постоји, не само код мене, већ код целе екипе да ове године освојимо дуплу круну. Ипак, прво нас очекују две тешке утакмице у полуфиналу са Чукаричким. Морамо да идемо утакмицу по утакмицу и ако се нађемо у ситуацији да будемо у финалу даћемо и последњи атом снаге да освојимо трофеј.

Звездин бек осврнуо се и на врло важну победу на мечу у Крушевцу.

Врло важна и заслужена победа је сада иза нас. Нисмо ушли у утакмицу на најбољи начин, вероватно је пораз у дербију оставио трага на нама, али није нам требало много времена да се вратимо у игру. Показали смо карактер, баш оно о чему смо причали после дербија. Остаје нам још пет овако тешких мечева до краја сезоне тако да морамо да будемо максимално концентрисани искључиво на победе – поручио је Петковић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Iako si Partizanovac
...pustili su te da godinama igraš na našem najvećem stadionu, za ipak veliku Crvenu Zvezdu.Koliko si puta dobro zaigrao i dao sve od sebe,a koliko si puta loše odigrao,to i ti ,ali i mnogi drugi znaju! Ti i Luković ste kao "Grobari" došli u Zvezdu i "ruku na srce" ,niste baš srčano nikad igrali protiv Partizana.Zači nije za podceniti navijanje i navijačke strasti.Nekima se teško "prelazi".
Grobar
Da Bog da da odigraš i 200
Koska
Molim te, preklinjem te, napusti nasu Zvezdu. Covece, ti si igrac sa 100 meceva u svetom dresu, a jos nisi naucio osnovne stvari u fudbalu. Centarsut - presmesan, dribling - nula, odbrana - katastrofa. Od tebe je gori samo onaj Cvetkovic iz Napretka. Probali su i da te gurnu u reprezentaciju ne bi li te prodalu, nije vredelo. Volim Zvezdu od kad znam za sebe, imam dosta godina, ali igraca kao sto si ti, sa toliko odigranuh mecrva, to nisam vidro. Ogadis mi fudbal svaki, ali svaki put kad gledam moju Zvezdu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.