Почетна / Фудбал / Звезда

Божовић: Тешко после дербија, излаз је победа у Крушевцу

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић изјавио је данас да његов тим мора да се издигне изнад тешког момента и пораза у 154. вечитом дербију и победи у Крушевцу Напредак у 2. колу плеј-офа Суперлиге Србије.
ФОТО: ФК Црвена звезда

Очекује нас важна и тешка утакмица, Напредак има врло добру екипу, искусну, а у Крушевцу је увек ватрена атмосфера када гостује Звезда. Неће бити лако, али с обзиром да се боримо за титулу, немамо излаз него да остваримо победу – рекао је Божовић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Црногорски тренер наглашава да, у односу на меч против Партизана, свака линија тима мора да одигра много квалитетније.

– Нормално да је после сваког пораза тешко, али у фудбалу нема минулог рада, увек је најважнија утакмица која долази, морамо тога да будемо свесни тога, верујем да и јесмо. Неопходно је да покажемо карактер. Освежавали смо тим данас и јуче, имам дилеме око два или три места за стартну поставу, али не могу да откријем које.

За гостовање у Крушевцу Божовић неће моћи да рачуна на повређене Немању Милића и Милана Павкова, док је неизвестан Душан Анђелковић.

Од доласка тренера Рашовића у Напретку су променили систем игре и играју изванредно. Искачу Марковски, Тубић, Пројић, Аливодић, уз младе играче који се доказују... У Крушевцу никад није лако, али шта је било било је, морамо да се покажемо – закључио је Божовић.

Утакмица између Напретка и Црвене звезде игра се сутра од 19 сати.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Bozovic je prosto zaljubljen u Ruiza, stalno ga stavlja u tim, a ovaj nema pojma. Dok je bio povredjen, Zvezda je igrala i bolje i efikasnije, Milic je odlicno odigrao. Cim se Ruiz oporavio opet on u timu. Le Talek vec duze vremena igra potpuno van forme, Donald ne igra mnogo bolje, ali moze se vise osloniti na njega. Nadam se i oporavku Andjelka jer Ristic definitivno nije bek i kad igra vecito je rupa na toj strani.
Mecava
Dosta je bilo,otkaz grofu,kangi,le taleku,ruizu,milijasu
Драги
Ако изведе исти тим као на дербију онда са њим као тренером нешто није у реду.
Jablan
A gde to Pavkov igrao pa se povredio ??
daj
...naše pare imate li imalo obraza.
Krusevac
grofe...Krusevac je mali grad. Sve se zna...ali.....
Igor
I, pored svih saznanja nadam se da ce se Toletov barjak ponovo vioriti na JNA, na proslavi titule. Da ce se vioriti narednih 100 godina, da vezemo 100 titula.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.